Kultna mini haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu "Zgodna žena" od sada se može kupiti preko stranice Asos. Julia je u filmu nosila bijelo-plavu haljinu, na plakatu za film ružičasto-crnu, a na Asosu je dostupna bijelo-crna verzija

Sjećate se seksi haljinice s golim trbuhom i metalnim ringom koju je Julia Roberts nosila u kultnom filmu "Zgodna žena" iz 1990. godine?

E pa sada takvu haljinu možete i sami nositi jer se može kupiti preko webshopa Asos koji je udružio snage s britanskim brendom Hunza G koji je i kreirao haljinu. Trenutno je dostupna u crno-bijeloj verziji, a na Instagramu brenda Hunza G može se vidjeti i bijelo-crvena verzija.

 

A post shared by Hunza G (@hunza.g) on

 
Ipak, za haljinu koja je zahvaljujući filmu Zgodna žena ušla u povijest kao jedna od najzapamćenijih filmskih modnih kreacija, treba izdvojiti pozamašnu svotu novaca jer joj je cijena 215 dolara (1484 kune).

Na stranici Asos kreacija se opisuje kao kultna mini haljina s naborima za plažu (Crinkle Iconic Mini Beach Dress), a osim za plažu čini se kao idealan izbor i za neku prigodu maskiranja kada želite postati lik Vivian War. Haljina je izrađena od udobnog, rastezljivog materijala i dolazi u jednoj veličini.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju