Predsjednik Perua Martin Alberto Vizcarra i njegova supruga, prva dama Maribel Diaz Cabello, stigli su u službeni posjet Španjolskoj.

Galerija Kraljica Letizia Letizia na otvaranju sajma ARCO 2019 u kožnatoj haljini Haljina brenda & other stories +8 Kraljica Letizia u kožnatim odjevnim komadima - 8

Kraljica Letizia i njezin suprug kralj Felipe VI. ugostili su peruanski bračni par te su im, uz nekoliko svečanih primanja, organizirali brojne zanimljive aktivnosti.

Između ostalog, uputili su se na otvaranje Međunarodnog sajma suvremene umjetnosti ARCO 2019 u Madridu.

Tamo je španjolska kraljica još jednom potvrdila da itekako zaslužuje titulu najbolje odjevene članice kraljevskih obitelji koju je osvajala nekoliko puta. Letizia je na otvaranje sajma došla u fantastičnoj kožnatoj haljini brenda "& other stories" koju je kombinirala s bež salonkama modne kuće Prada i torbicom brenda Uterque.

Letizia na otvaranju sajma ARCO 2019 u kožnatoj haljini Letizia na otvaranju sajma ARCO 2019 u kožnatoj haljini (Foto: Getty Images)

Vrlo jednostavan, ali izrazito moderan stajling bio je idealan odabir za mjesto na kojem umjetnost prekida sve veze s tradicijom. Letizia odavno krši razna kraljevska pravila odijevanja, na radost modnih sladokusaca koji obožavaju njezine kombinacije kojima redovito pomiče granice kraljevske mode.

Možda je nekad bilo nezamislivo vidjeti ženu na njezinoj funkciji u kožnatoj haljini, ali zahvaljujući odvažnoj Španjolski sada si je mogu "priuštiti" i druge članice kraljevskih obitelji. Ako može Letizia, zašto ne bi i one?

U galeriji pogledajte kakve još kožnate odjevne komade španjolska kraljica ima u svom ormaru.

Mislite li da je Letizia najbolje odjevena članica kraljevskih obitelji?

glasova:


Haljina brenda & other stories Haljina brenda & other stories (Foto: & other stories)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju