S vremena na vrijeme pojavi se neka haljina koja postane popularna toliko da je gotovo svaka žena poželi imati u svom ormaru.

Galerija Haljina dolazi u cijelom nizu boja Haljina koja se prodaje na Amazonu je veliki hit - 5 Haljina koja se prodaje na Amazonu je veliki hit +2 Haljina koja se prodaje na Amazonu je veliki hit - 3

Posljednja u nizu takvih haljina prodaje se na Amazonu, a činjenica da je postala viralna na društvenim mrežama mogla bi dovesti do toga da uskoro bude rasprodana.

Haljina koja se prodaje za 35 funti (311,95 kn) postala je popularna jer podsjeća na puno skuplje dizajnerske komade. Dolazi u cijelom nizu različitih boja i ima mnoštvo detalja koje žene vole. Lepršava je i ima puf rukave koji se mogu nositi na ramenima ili spušteni. gornji dio haljine prati liniju tijela i krase ga volani, dok se donji širi u suknju A-kroja.

Haljina koja se prodaje na Amazonu je veliki hit Haljina koja se prodaje na Amazonu je veliki hit (Foto: amazon.co.uk)

Haljinu je na svojim društvenim mrežama objavila influencerica imena styleidealist, a njezino oduševljenje podijelile su i pratiteljice.

Imam je u ružičastoj i bijeloj boji i tako je dobra, samo je jedan od komentara.

Haljine dugih rukava su kao stvorene za ulazak u jesen Želimo ih sve: 15 modela haljina koje ćemo uskoro nositi od jutra do mraka

Lepršava haljina na Amazonu niže čiste petice, a zadovoljne vlasnice kažu da je kvalitetna i ultra laskava. Dolazi u veličinama od S do XL, a u nastavku pogledajte kako stoji damama s društvenih mreža.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju