Iako ljeto još nije gotovo, rujan nam je sve bliži pa su mnogi fokus s ljetne garderobe prebacili na prijelazne i jesenske komade. Mjesto među komadima koji su savršeni za niže ljetne temperature, a onda i ulazak u jesen imaju haljine dugih rukava.

Galerija Haljine dugih rukava su kao stvorene za ulazak u jesen Massimo Dutti, 849 kn Haljine dugih rukava iz novih kolekcija - 12 +12 AD Twenty (Europa92), 460 kn

Radi se o modelima koji se već sada mogu nositi na sandale i natikače, a s dolaskom hladnijih dana savršeno će se slagati s gležnjačama i čizmama.

Haljine dugih rukava definitivno spadaju u skupinu svestranih odjevnih komada koje je lako kombinirati i koje su nosive u raznim prigodama. Samo cipele i torbica dovoljni su za izdanje bez greške, a ponuda haljina u trgovinama je takva da svatko može pronaći model za sebe.

I mi smo zavirili u webshopove i police trgovina i u našoj galeriji izdvojili 15 haljina dugih rukava omiljene midi dužine iz kojih se vrlo brzo nećemo skidati.

Hot pink i crna u street style kombinaciji Jeste li spremni? Boje koje će uskoro zavladati trgovinama

Tu su modeli raznih boja i uzoraka, napravljeni od različitih materijala tako da svatko može pronaći opciju koja mu najviše odgovara.

Massimo Dutti, 849 kn Massimo Dutti, 849 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Haljine dugih rukava iz novih kolekcija - 12 H&M, 29,99 eura (225,29 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

C&A, 49,99 eura (375,54 kn) C&A, 49,99 eura (375,54 kn) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju