Dan nakon što je Hrvatska nogometna reprezetnacija izborila finale Lige nacija, svijet se još jednom divi našem kapetanu Luki Modriću, a mi smo se ovim povodom prisjetili još jednog divnog izdanja Lukine supruge Vanje Modrić.

Galerija Vanja Modrić Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini +2 Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini

U svibnju 2010. godine Vanja i Luka Modrić vjenčali su se pred matičarem. Bilo je to godinu dana prije nego su bračne zavjete izrekli su i u crkvi Gospe Lurdske u Zagrebu.

Za civilno vjenčanje koje se održalo u jednom zagrebačkom restoranu tada trudna Vanja odjenula je elegantnu tamnosivu haljinu.

Dugu haljinu posebnom su učinili svjelucavi kamenčići na predjelu dekoltea i na naramenicama. Haljna je rezana ispod grudi, a njezin donji dio padao je u laskavi lepršavi kroj.

Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini Vanja Modrić vjenčala se u sivoj haljini (Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

Kada je u pitanju frizura, Vanja se odlučila za elegantnu opciju i polupodignutu kosu.

Mladoženja je nosio klasično crno odijelo s tankom crnom kravatom.

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Podsjetimo, godinu dana kasnije na crkvenom vjenčanju Vanja je blistala u nježnoj vjenčanici ukrašenoj cvjetnim aplikacijama i biserima koja je odisala klasikom i jednostavnošću.

Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine (Foto: Robert Anic/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju