Nakon što su se u svibnju 2010. vjenčali pred matičarem, Vanja i Luka Modrić u lipnju 2011. bračne zavjete izrekli su i u crkvi Gospe Lurdske u Zagrebu. Prisjetili smo se vjenčanice u kojoj je Vanja Modrić zasjala na taj dan, a riječ je o nježnom i romantičnom modelu u kojem je mladenka izgledala vrlo lijepo.

Galerija Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 9 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 2 Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine - 3 +8 Vanja Modrić na vjenčanju je zasjala u vjenčanici sa svjetlucavim aplikacijama

Žene nogometaša često biraju vrlo glamurozne, pa čak i ekstravagantne vjenčanice koje znatno odskaču od tradicije, no Vanja Modrić je prije 11 godina blistala u nježnoj vjenčanici ukrašenoj cvjetnim aplikacijama i biserima koja odiše klasikom i jednostavnošću.

Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine Vanja Modrić udala se u vjenčanici nježnog i romantičnog stila (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Nosila je haljinu koja u gornjem dijelu prianja uz tijelo te se od struka širi u klasični lepršavi kroj dužine do poda. Detalji poput svjetlucavih cvjetnih aplikacija i ruba ukrašenog divnom čipkom prelijepoj haljini dali su dašak luksuza, a kratki rukavići od tila dodatnu dozu ljupkosti.

Vjenčanje Vanje i Luke Modrića u lipnju 2011. godine Vanja Modrić na vjenčanju je zasjala u vjenčanici sa svjetlucavim aplikacijama (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Sviđa li vam se vjenčanica koju je nosila Vanja Modrić?

glasova:

Stajling za vjenčanje Vanja Modrić upotpunila je sandalama optočenim kristalima Swarovski, a vjenčani buket bio je od božura. Male viseće biserne naušnice i kosa svezana u polurep istaknule su Vanjine tople crte lica.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Vjenčanica o kojoj se priča: Adriana Ćaleta-Car u glamuroznoj haljini koja udara kontru tradiciji Duje i Adriana Ćaleta-Car Duje i Adriana Ćaleta-Car Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici Matije Vuice +5 Adriana i Duje Ćaleta-Car

Godinu dana prije, u svibnju 2010. Vanja i Luka Modrić vjenčali su se pred matičarem u jednom zagrebačkom restoranu gdje se održalo i veliko slavlje. Vanja je tada bila u drugom stanju te je nosila haljinu elegantne tamnosive boje ukrašenu svjetlucavim kamenčićima na predjelu dekoltea i na naramenicama. Donji dio haljine rezane ispod grudi padao je u laskavi lepršavi kroj.

Vjenčanje kod matičara Vanje i Luke Modrića u svibnju 2010. godine - 2 Vanja Modrić u lepršavoj tamnosivoj haljini za vjenčanje pred matičarem (Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju