Iako je od njenog vjenčanja s izraelskim biznismenom Adijem Ezrom prošlo više od dva tjedna modni svijet još uvijek uzdiše za vjenčanicom manekenke Bar Refaeli. Kreatori lepršave vjenčanice, modna kuća Chloé objavila je fotografije haljine koja podsjeća na život, smijeh, ljubav i slobodu

Prelijepi izraelski supermodel Bar Refaeli udala se za biznismena Adija Ezru još prije dva tjedna, ali modni svijet i dalje se divi vjenčanici koju je 30-godišnjakinja nosila na taj veliki dan. Bar je sudbonosno da izrekla u lepršavoj vjenčanici boho stila modne kuće Chloé.

Fotografija manekenke kako u vjenčanici sjedi na podu, čime se otkriva i pomalo hipi stil haljine stvorene za žene slobodna duha, dosad je na Instagramu skupila preko 65.300 lajkova

Bajna, lagana haljina šivana je više od 150 sati, unikatna je i stvorena samo za zanosnu Bar, a inspirirana je Chloéinom kolekcijom za proljeće/ljeto 2015. Prozračna vjenčanica na bratelice izrađena je od najmekše bijele svile i čipke, a glamur joj je dodan dugim šlepom. Bar na svom vjenčanju nije skidala osmijeh s lica zahvaljujući voljenom čovjeku koji joj je postao suprug, ali djelom, vjerujemo, i zbog predivne kreacije u kojoj bi se svaka mladenka osjećala posebno.

>> Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela

Fotografija manekenke kako u vjenčanici sjedi na podu, čime se otkriva i pomalo hipi stil haljine stvorene za žene slobodna duha, dosad je na Instagramu skupila preko 65.300 lajkova. Zanimljivo je i da Bar na vjenčanicu nije, kako bi se očekivalo, obukla štikla. Ona se udala u gumenim sandalama - i opet izgledala famozno.

 

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

 

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

 

As light as air – Bar Refaeli's custom Chloé wedding dress took inspiration from our Spring-Summer 2015 flou dresses

Posted by Chloé on 14. listopad 2015
 

Bar Refaeli's flou Chloé wedding dress was cast in soft white silk crepon and lace

Posted by Chloé on 14. listopad 2015

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju