Mnogim parovima jesen je idealno godišnje doba za izgovaranje sudbonosnog da. Romantična jesen sa sobom donosi niže temperature, ali one su još uvijek puno ugodnije nego zimske.

Galerija Za jesensko vjenčanje kupite haljinu koju možete nositi i u drugim prigodama Zara, 299,90 kn NA-KD, 127,95 eura (962,70 kn) +9 Ad Twenty (Europa92), snižena s 499 na 249 kn

Zato su i za odlazak na jesenska vjenčanja omiljeni modni izbor haljine. Ovisno o vremenskim prilikama, preko njih možemo odjenuti baloner, sako pa čak i kaput, a s obzirom na to da su jesenske temperature ugodnije, možemo birati modele dugih rukava bez straha da će nam biti prevruće.

Osim toga, pametno odabrana haljina za jesensko vjenčanje može biti iskoristiva i kasnije i nosiva u raznim drugim prigodama, svečanim i manje svečanim.

Kad se žene nogometaši: Kako se odijevaju gošće na najglamuroznijim hrvatskim vjenčanjima Tia Mamić, Lucija Mamić i Iva Mamić na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Lucija Mamić, Iva Mamić i Višnja Vjetrović na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije +8 Gošće na vjenčanju nogometaša Tina Jedvaja i Dine Dragije

Za sve koji vole haljine koje će poslužiti za više prigoda od jednog odlaska na vjenčanje, u našoj galeriji izdvojili smo 12 modela midi dužine i dugih rukava koje ćete sigurno iznositi i nakon što vaši prijatelji i članovi obitelji odrade svoj veliki dan.

Yas (Zalando), 519 kn Yas (Zalando), 519 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Mango, 449,90 kn Mango, 449,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ad Twenty (Europa92), snižena s 499 na 249 kn Ad Twenty (Europa92), snižena s 499 na 249 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju