Dizajnerica Martina Ješe ostala je vjerna svom prepoznatljivom modnom stilu, ali je vješto i maštovito osmislila novu proljetno-ljetnu kolekciju 'Freesia' te joj dodala još malo nenametljive doze seksipila i puno romantike


Vješta i vrhunska izvedba kreacija zadarske dizajnerice Martine Ješe prikazana je u novoj kolekciji proljeće/ljeto pod nazivom 'Freesia'.

Romantičnu kolekciju sa snažnom dozom seksepila opisuju pažljivo birane tkanine i bogate boje koje su ujedno i osnovna karakteristika ove nove razigrane modne priče, namijenjene svim ženama koje se vole lijepo i ženstveno odijevati i odišu samopouzdanjem.

Zaštitno lice nove kolekcije Cataleya je lijepa Katarina Lukin, a kampanju okupanu suncem i morem, koja odiše ljetom snimio je poznati dvojac Toni Kulaš i Marko Pavlović.

Za obradu fotografija zaslužni su Toni Kulaš i Goran Bojanić, za make up zanosne Katarine zaslužna je Martina Kulaš, Diora make up, a za frizuru Antonija Nakić iz frizerskog salona 'Irena'. Proljetno-ljetna kolekcija 'Fressia' bit će u prodaji početkom svibnja.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju