Nova kolekcija Lei Lou za proljeće / ljeto 2015. broji trideset romantičnih odjevnih komada s jakim retro efektom. U centru pažnje i dalje su haljine s prepoznatljivim potpisom Aleksandre Dojčinović u puderastim tonovima koje slave žensku ljepotu u svim oblicima, ali se može osjetiti i lagani pomak u krojevima, bojama i uzorcima


Na četvrtoj večeri BIPA Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu svoju novu kolekciju za proljeće / ljeto 2015. pokazala je Aleksandra Dojčinović.
Njome i dalje dominiraju haljine u svijetlo plavim tonovima, narančastim nijansama, boji lososa i vina napravljene od kože, svile, pamuka i čipke.

Nova kolekcija obilježena je retro uzrokom, čipkastim materijalima, zlatnim gumbima i 'žabicama' na ovratniku.

'U novoj, ovaj put još ženstvenijoj Lei Lou kolekciji, vraćamo se u vrijeme o kojem nam s čežnjom i nostalgijom pričaju naše mame', kaže nam Aleksandra Dojčinović

Osjeća se jak utjecaj sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Vedrinu kolekciji daju karirane haljinice, volani i nekad popularne ‘žabice’ na košuljama, dok će se za dašak elegancije i profinjenosti pobrinuti fini pozlaćeni gumbi, kao i pozlate na kopčama narukvica i remenja.

Prema riječima dizajnerice Lei Lou djevojka je samosvjesna i neopterećena. Ona s jednakim samopuzdanjem sparuje elegantnu haljinu s tenisicama i štiklama, te se ne libi odjenuti kožnu suknju ili baršun tijekom ljetnih mjeseci, što se moglo  vidjeti i na novoj reviji.

U našoj fotogaleriji pogledajte najnovije modele Lei Lou by Alex Dojčinović koji su prikazani na BIPA Fashion.hr-u.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju