I haljine koje ne otkrivaju ni mrvicu dekoltea mogu biti vrlo ženstvene i na ženi istaknuti ono najbolje. Upravo smo takve modele zatvorene do grla potražili u trgovinama i pronašli 15 vrlo lijepih haljina koje možete nositi na kavu, posao, a neke su prikladne i za svečanije prigode poput svadbe.

Galerija

Ovoga proljeća već smo vidjeli raznorazne modele haljina, a popularne high street trgovine zaista ne oskudijevaju ponudom za svačiji stil, ukus i građu tijela. Ovoga puta zanimale su nas haljine koje ne otkrivaju dekolte te su zatvorene do grla, ali opet imaju izraženu ženstvenost i dame ih itekako vole nositi.

Modeli haljina zatvorenih do grla - 11
Reserved, 199,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ponuda takvih modela ugodno nas je iznenadila jer dolaze u različitim krojevima i dužinama, od mini do maksi, pa zaista svatko može pronaći haljinu za sebe. I kada su boje i uzorci u pitanju imate obilje izbora, od potpuno crne haljine-košulje s rasporom sa strane do predobrog prugastog modela u plavoj, zelenoj, crvenoj, narančastoj i žutoj boji koji prianja uz tijelo.

Već od 104 kune: Deset sandala u kojima noge izgledaju vrhunski

Želite li svoju garderobu za proljeće i ljeto, koje nam skoro stiže, obnoviti s jednom lijepom haljinom, svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći 15 modela zatvorenih do grla za odlazak na kavu, posao i svadbu.

Modeli haljina zatvorenih do grla - 1
Uterque, 1097 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Modeli haljina zatvorenih do grla - 15
C&A, 264 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Modeli haljina zatvorenih do grla - 2
s.Oliver, 1053 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Modeli haljina zatvorenih do grla - 9
Next, 544 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)