Nakon mladenkine vjenčanice, druga najvažnija haljina na vjenčanju jest haljina vjenčane kume. Zato kuma treba pažljivo odabrati haljinu u kojoj će izgledati lijepo, svečano i osjećati se dobro. Naravno, važno je paziti i da je haljina prikladna za tu ulogu

Vjenčana kuma sigurno neće pogriješiti ako izabere haljinu koja je elegantna, klasična, umjereno ukrašena, i koja ne otkriva previše. Trebala bi se držati podalje od crne, ali i bijele, bež, nježno ružičaste i drugih presvijetlih boja koje mogu asocirati na boju vjenčanice.

Nakon mladenkine vjenčanice, druga najvažnija haljina na vjenčanju je ona vjenčane kume

Naravno, kada vjenčana kuma bira haljinu, lijepo je da mladenku pita za mišljenje i da zajedno izaberu savršenu haljinu, baš kao što i kuma mladenki pomaže izabrati savršenu vjenčanicu. Pročitajte i 6 savjeta kako biti najbolja kuma koju mladenka može poželjeti.

Većina kuma želi kupiti haljinu koju neće odjenuti samo jednom, već onu koju će moći nositi i kasnije u nekim svečanijim prigodama. Upravo takve modele pronašli smo u trgovinama i za vas izabrali 10 haljina za vjenčane kume koje se mogu nositi i poslije vjenčanja. Cjenovnog su ranga od 300 do 2050 kuna, a kakve smo haljine izdvojili, razgledajte u fotogaleriji. Provjerite i 5 kriterija na koje mladenka mora paziti kada bira vjenčanu kumu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju