Kreativnost je vještina koja se ući od najranije dobi, a ona potiče na razmišljanje, stvaranje i originalnost. Tim vođen, brend Miss Porter osmislio je haljinicu bojalicu Miss boja.

Posebnost je ove haljinice u tome što ona pruža djevojčicama mogućnost da same dizajniraju što će biti nacrtano na njoj.

Miss Boja jedinstven je proizvod upravo zato što ga djevojčice ocrtavaju same, bez šablone i ustaljenih kalupa. Naime, želimo ovim proizvodom potaknuti kreativnost kod djece.

Jednom haljinicom spojili smo dvije najveće ljubavi kod djevojčica, a to su crtanje i upravo haljine, ističe vlasnica brenda Josipa Miličević Vrdoljak.
Haljinica bojalica Miss Boja Haljinica bojalica Miss boja napravljena je u Hrvatskoj (Foto: Sanja Mijac)
Haljinica bojalica Miss Boja napravljena je u Hrvatskoj, a dolazi u kompletu sa šest markera u crvenoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj, žutoj i crnoj boji prilagođenih za tekstil i otpornih na pranje.

Pamučni sastav i simpatični kroj bez rukava s volančićima idealan je za toplije vrijeme koje je pred nama, a savršen je poklon za male kreativke.
Haljinica bojalica Miss Boja Haljinica bojalica savršena je za kreativne djevojčice (Foto: Sanja Mijac)
Cijena haljinice je 299 kuna, a odlična je vijest to što je na sniženju i može se nabaviti po cijeni od 199 kuna, i to na web shopu Miss Porter.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju