U Los Angelesu je 27. put održana tradicionalna gala večer pod nazivom "Women In Hollywood", koju svake godine organizira magazin Elle. Jedna od slavnih dama koja je u sklopu večere dobila priznanje za svoja postignuća u filmskoj industriji bila je i Halle Berry.

Galerija Halle Berry Halle Berry Halle Berry s dečkom Vanom Huntom +2 Halle Berry u haljini brenda Dundas

Ne mogu vam objasniti koliko mi znači biti u ovoj prostoriji sa svima vama i osjetiti našu ženstvenost, koja je tako opipljiva i stvarna. Gledajući vas, zahvaljujući vama, i ja sam mogla sanjati svoje snove. Uzmimo trenutak i kako bismo zahvalili muškarcima. Svaka dobra žena iza sebe ima dobrog muškarca koji zna da je ona ta koja pokazuje put. Drage dame, slijedite i dalje svoju zvijezdu Sjevernjaču i nastavite inspirirati žene diljem svijeta, kazala je Halle u svojem govoru.

Slavna 55-godišnjakinja na večeru je došla u društvu svojeg dečka, 51-godišnjeg američkog glazbenika Vana Hunta.

Halle Berry s dečkom Vanom Huntom Halle Berry s dečkom Vanom Huntom (Foto: Profimedia)

Očekivano, Van nije mogao maknuti pogled sa svoje predivne partnerice, koja je izgledala senzacionalno u haljini boho stila. Odabrala je model brenda Dundas, iza kojeg stoji norveški dizajner Peter Dundas.

Halle Berry u haljini brenda Dundas Halle Berry u haljini brenda Dundas (Foto: Profimedia)

Peter je karijeru započeo 1992. kao asistent Jeana Paula Gaultiera. Sedam godina radio je kao umjetnički direktor u modnoj kući Emilio Pucci, u kojoj je razvio svoju ljubav prema upečatljivim uzorcima i bojama.

Efektna i upečatljiva bila je i haljina koju je nosila Halle, a kombinirala ju je s neutralnim crnim štiklama. Boho dojam dodatno je pojačao raznovrsni nakit kojim je Halle nadopunila svoje izdanje.

Halle Berry u haljini brenda Dundas Halle Berry u haljini brenda Dundas (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju