Duboki dekoltei nisu ništa novo kada su u pitanju izdanja s crvenog tepiha.

Galerija Halle Berry Halle u haljini Zuhaira Murada na 76. Zlatnim globusima Zuhair Murad, proljeće/ljeto 2018. +1 Halle Berry

Često imamo priliku vidjeti i haljine koje uz tu značajku sadrže i visoki prorez, što se kosi sa starim pravilom modnih znalaca da duboki dekolte nikada ne bi smio biti popraćen visokim prorezom i obrnuto.

Naravno, pravila su tu kako bi se kršila, a upravo to rade mnoge slavne dame koje za svečane dodjele biraju senzualne modele haljina s dekolteom i prorezom.

Halle u haljini Zuhaira Murada na 76. Zlatnim globusima Halle u haljini Zuhaira Murada na 76. Zlatnim globusima (Foto: Getty Images)

Takav model nosila je i Halle Berry na 76. dodjeli nagrada Zlatni globus. Lijepa 52-godišnjakinja stigla je u hotel Beverly Hilton u haljini dizajnera Zuhaira Murada iz njegove haute couture kolekcije za proljeće/ljeto 2018. godine. Originalna verzija s piste bila je prozirna, pa je za ovu prigodu haljina u središnjem dijelu "pojačana" podstavom u boji kože.

Slažete li se s pravilom koje kaže da se duboki dekolte i visoki prorez ne bi trebali kombinirati?

glasova:

S obzirom na to da je Halle izgledala senzacionalno, sigurni smo da joj nitko neće zamjeriti kršenje pravila o nošenju odjevnih komada s dubokim dekolteom.

Zuhair Murad, proljeće/ljeto 2018. Zuhair Murad, proljeće/ljeto 2018. (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju