Tradicionalni zimski panel američke Udruge televizijskih kritičara mnoge zvijezde iskoristile su kako bi najavile svoje nove projekte.

GalerijaTako je Halle Berry pripadnicima medija predstavila humorističnu seriju "Boomerang", nastalu na temelju istoimenog filma iz 1992. godine u kojem je glumila s Eddijem Murphyjem.

Halle na panelu u crnom satenskom odijelu
Halle na panelu u crnom satenskom odijelu (Foto: Getty Images)

Halle je jedna od izvršnih producentica serije, a na pitanje hoće li se u njoj pojaviti i kao glumica, tajanstveno je odgovorila: Ne mogu govoriti u ime ostatka originalne glumačke ekipe, ali mogu u svoje ime. Ponosna sam na ovu seriju i možda me u budućnosti jednom vidite u njoj.

Ankete

(7507) Sviđa li vam se "pidžama look"?

rezultati povratak glasova246
rezultati


Predivna 52-godišnjakinja na panel je došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji. Odlučila se za takozvani "pidžama look", koji je već dugo popularan među trendsetericama.

Elsa Hosk
Elsa Hosk (Foto: Getty Images)

Nosila je ležerno crno odijelo od satena koje podsjeća na udobne satenske pidžame pa otuda dolazi i naziv za ovakvu kombinaciju. Neutralne odjevne komade nadopunila je klasičnim crnim salonkama s vrlo visokom potpeticom te zlatnim nakitom, a umjesto teške šminke odlučila se za minimalan i prirodan make-up.

Selena Gomez
Selena Gomez u pravoj pidžami iz Targeta (Foto: Guliver/CoverImages)