Tradicionalni zimski panel američke Udruge televizijskih kritičara mnoge zvijezde iskoristile su kako bi najavile svoje nove projekte.

Galerija Halle Berry Halle na panelu u crnom satenskom odijelu Elsa Hosk +5 Rihanna

Tako je Halle Berry pripadnicima medija predstavila humorističnu seriju "Boomerang", nastalu na temelju istoimenog filma iz 1992. godine u kojem je glumila s Eddijem Murphyjem.

Halle na panelu u crnom satenskom odijelu Halle na panelu u crnom satenskom odijelu (Foto: Getty Images)

Halle je jedna od izvršnih producentica serije, a na pitanje hoće li se u njoj pojaviti i kao glumica, tajanstveno je odgovorila: Ne mogu govoriti u ime ostatka originalne glumačke ekipe, ali mogu u svoje ime. Ponosna sam na ovu seriju i možda me u budućnosti jednom vidite u njoj.

Sviđa li vam se "pidžama look"?

glasova:


Predivna 52-godišnjakinja na panel je došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji. Odlučila se za takozvani "pidžama look", koji je već dugo popularan među trendsetericama.

Elsa Hosk Elsa Hosk (Foto: Getty Images)

Nosila je ležerno crno odijelo od satena koje podsjeća na udobne satenske pidžame pa otuda dolazi i naziv za ovakvu kombinaciju. Neutralne odjevne komade nadopunila je klasičnim crnim salonkama s vrlo visokom potpeticom te zlatnim nakitom, a umjesto teške šminke odlučila se za minimalan i prirodan make-up.

Selena Gomez Selena Gomez u pravoj pidžami iz Targeta (Foto: Guliver/CoverImages)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju