Halle Berry zna kako odabrati haljinu o kojoj će se pričati, a pogotovo kada dolazi na najvažniji crveni tepih u filmskom kalendaru.

Galerija Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 4 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 5 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 3 +3 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6

Halle Berry blistala je na 95. dodjeli nagrada Oscar, koje su sinoć održane u Dolby Theatreu u Los Angelsu.

Halle Berry pojavila se na najvažnijoj filmskoj nagradi u Sjedinjenim Američkim Državama u ulozi jedne od prezenterice nagrada.

Halle Berry za najsvečanija događanja uvijek bira upečatljive haljine koje privlače mnogo pozornosti.

Halle Berry na Oscarima 2023. godine Halle Berry na Oscarima 2023. godine (Foto: Afp)

Tako je bilo prije 21 godinu kada je i sama osvojila Oscara – noseći odvažnu kreaciju tada relativno nepoznatog dizajnera Elieeja Saba.

Plijenila je mnogo pozornosti i ove godine u bijeloj satenskoj haljini visoke mode australske dizajnerice Tamare Ralph.

Odabrala je pomalo riskantnu haljinu s visokim prorezom na boku, s kojim treba paziti kako se hoda kako se ne bi otkrilo previše kože.

Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 (Foto: Afp)

Bijela kreacija ukrašena je ženstvenim detaljima na predjelu vrata i bokova u obliku cvijeća u rose gold nijansi.

17 najljepših haljina na svečanom tepihu ovogodišnjih Oscara Najljepše haljine na ovogodišnjim Oscarima Halle Berry u haljini Tamare Ralph na Oscarima 2023. - 6 Lady Gaga u haljini modne kuće Versace +14 Nicole Kidman u haljini modne kuće Armani

Najpopularnija boja na Oscarima: Slavne dame koje su za svečani tepih odabrale – vjenčanice Bijela haljine nalik na vjenčanice dominirale su ovogodišnjim Oscarima Emily Blunt u haljini modne kuće Valentino na Oscarima 2023. Michele Yeoh u Diorovoj haljini na Oscarima 2023. +7 Halle Berry na Oscarima 2023. godine

Uz haljinu je nosila zlatne sandale s vrtoglavim potpeticama koje su se sjajno uklopile u izdanje, ali su joj dodatno otežavale kretanje po svečanom tepihu u boji šampanjca.

Vi odlučujete: Jesu li se slavne dame bolje odjenule za dodjelu ili oskarovsku zabavu? Ana de Armas Jennifer Connelly Vanessa Hudgens +7 Sabrina Elba

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju