Za najnovije izdanje na crvenom tepihu, glumica Halle Berry inspirirala se muškim komadima koje je predstavila na ženstven način i ponovno dokazala da na pragu pedesete izgleda sjajno

Za panel na temu njezina novoga filma "Kingsman: The Golden Circle" u San Diegu, još uvijek četrdesetdevetogodišnja Halle Berry odjenula je vojnički i pomalo iznošeni kratki kombinezon s potpisom modne kuće Hudson jeans.

Na jednodijelni komad koji je kombinacija košulje i hlačica Halle je iskombinirala sandale od zmijske kože, a kroz raskopčani dekolte nazirao se čipkasti grudnjak. Kombinezon se inače opisuje kao riskantan odjevni komad jer figuru može učiniti vizualno kraćom zbog čega da treba pažljivo nositi, ali prelijepa glumica i u ovakvom širem modelu, koji je donekle sakrio njenu figuru, izgleda kao komad i pol.

Na jednodijelni komad koji je kombinacija košulje i hlačica Halle je iskombinirala sandale od zmijske kože.

U jednostavnaoj safari kombinaciji Halle, koja će za manje od mjesec dana proslaviti pedeseti rođendan ponosno je otkrila čvrsto oblikovana bedra.

Sandale od zmijske kože s baršunastim remenčićem oko gležnja sa svojom 9 centimetara visokom potpeticom sigurno su doprinijele sveukupnom dojmu. S potpisom brenda Aquatila Sasha mogu se kupiti snižene za 50 posto.

Glumica je djelovala savršeno opušteno s razbarušenom kosom i s minimalno make up-a.

Američko- britanski akcijski film "Kingsman: The Golden Circle" u kinima je od rujna, a u njemu Halle glumi "uz bok" s Julianne Moore, Channingom Tatumom, Colinom Firthom....

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju