Nakon što su 17. veljače u tajnosti i u krugu obitelji krstili kćerkicu Albu, Hana Huljić Grašo i Petar Grašo u nedjelju navečer, točno na godišnjicu braka, upriličili su večeru za uzvanike u jednom splitskom restoranu. Bila je to prilika za svečane toalete, a Hana Huljić odabrala je haljinu u svojem prepoznatljivom stilu.

Galerija Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 7 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 +5 Hana Huljić Grašo nosi cipele vintage stila ukrašene biserom

Prelijepa mama blistala je u ženstvenoj haljini izrađenoj od otmjenog brokata suptilnoga sjaja, koju potpisuje hrvatski modni dvojac Arileo, supružnici Marija i Jurica Pirić. Hana Huljić Grašo vrlo često nosi kreacije splitske modne kuće, koja uvijek besprijekorno ispoštuje Hanine želje, koja je velika ljubiteljica romantičnog stila pedesetih godina.

Haljina koju je odabrala za krštenje svoje sedmomjesečne curice seže tik do ispod koljena te ima lijepi uzorak koji se decentno svjetluca.

Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 3 Hana Huljić Grašo s kćeri Albom i majkom Vjekoslavom Huljić (Foto: Josko Supic/Cropix)

Haljina je krojena u prepoznatljivom stilu pedesetih godina, zapravo vrlo minimalistička osim tih polurukava koji imaju volumen, kazao nam je Jurica Pirić, koji je sa svojom suprugom Marijom također bio gost na večeri.

Uz haljinu stvorenu za ljubiteljice romantičnog stila Hana je nosila bijele cipele sedefastog sjaja sa srebrnim remenčićima, na kojima je pažnju privlačio i biser kojim su ukrašene. Svečanu modnu kombinaciju šarmantnog retro stila dodatno je podigla bisernom ogrlicom i jačim make-upom.

Vjekoslava Huljić za izlazak sa sinom Ivanom izabrala torbu o kakvoj žene maštaju Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton +1 Vjekoslava Huljić nosi crne lakirane cipele i mrežaste čarape boje kože

Hana Huljić Grašo u crnom kombinezonu u kojem je nemoguće ostati neprimijećen Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Grašo +1 Petar Grašo i Hana Huljić Grašo

I Hanina majka Vjekoslava Huljić odabrala je haljinu s potpisom Arilea, ženstvenu kreaciju od plavog baršuna s dubljim dekolteom i visokim prorezom na lijevoj strani, uz koju je nosila srebrne sandale.

Hana Huljić Grašo na krštenju kćeri Albe - 8 Hana Huljić Grašo u haljini brenda Arileo (Foto: Josko Supic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju