Vjekoslava Huljić i njezin sin Ivan Huljić bili su gosti na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu. Gdje god da se pojavi, Vjekoslava uvijek privuče pažnju, a tako je bilo i na obilježavanju velike obljetnice splitskog GKM-a na Prokurativama.

Galerija Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton +1 Vjekoslava Huljić nosi crne lakirane cipele i mrežaste čarape boje kože

Za izlazak za sinom Ivanom Vjekoslava Huljić odabrala je elegantnu i decentnu crno-bijelu kombinaciju. Ženstvenu figuru istaknula je u bijeloj košulji hrvatske modne kuće Arileo koja se veže oko struka te ima dugačke rukave na lagani puf.

Upečatljivu košulju šarmantnog i ženstvenog retro stila nosila je i njezina kći Hana Huljić Grašo u Arileovoj kampanji 2020. godine. Ta košulja jedan je od "zaštitnih" modela splitske modne kuće te nosi naziv Arilea.

Donji dio stajlinga Vjekoslava je složila od crnih baršunastih hlača za dodatnu dozu svečanosti te crnih lakiranih cipela s tankim remenom na predjelu rista uz koje je nosila mrežaste čarape boje kože. Od modnih detalja spisateljica i jedna od najuspješnijih hrvatskih autorica tekstova pokazala je pravi adut, torbu luksuzne francuske modne kuće Louis Vuitton.

Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton Vjekoslava Huljić nosi torbu francuske modne kuće Louis Vuitton (Foto: www.fashionphile.com)

Vjekoslava nosi model Epi Neonoe klasičnog bucket oblika u bijeloj boji izvana, dok je unutrašnjost žute boje. Torba ima crnu ručku s metalnim detaljima i crne vezice koje se stežu, a svakako je riječ o još jednom modnom adutu iz radionice Louisa Vuittona kojeg bi mnoge žene rado imale u garderobi.

Vjekoslava Huljić: Elegantno izdanje upotpunjeno s detaljem koji začini svaku kombinaciju Tonči i Vjekoslava Huljić Jelena Rozga u društvu s bračnim parom Huljić Na dodjelu nagrade Vjekoslava Huljić stigla je u dugoj crnoj haljini +2 Vjekoslava Huljić na dodjeli nagrade Cesarica - 2

Hana Huljić Grašo: Omiljene čizme koje najbolje dolaze do izražaja uz mini komade Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Obitelj Huljić na promociji knjige +2 Obitelj Huljić na promociji knjige

Malo boje crno-bijelom outfitu za proslavu 80. obljetnice Gradskog kazališta mladih Split Vjekoslava Huljić dodala je s crvenim ružem i crvenim lakom za nokte.

Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu Vjekoslava Huljić sa sinom Ivanom na proslavi 80. rođendana Gradskog kazališta mladih u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju