Hana Huljić Grašo podržala je svojeg supruga Petra na njegovom velikom koncertu koji je sinoć održao u beogradskoj Štark Areni.

Galerija Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 4 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 2 Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 3 +0 Romantični detalj na dugom bijelom prsluku

Hrvatska pjevačica ljubiteljica je elegantnih odjevnih kombinacija, pa ne čudi što je je za ovu priliku odabrala upravo takvo izdanje. Odlučila se za nepogrešivu kombinaciju bijelih i crnih odjevnih komada koje uvijek izgledaju dobro.

Hana Huljić Grašo nosila je crne hlače uskih nogavica s porubom koji je dopirao iznad gležnja te tako istaknuo bijele cipele s povišenom potpeticom.

Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 2 Hana Huljić Grašo i suprug Petar bili su modno usklađeni u Beogradu (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)

Elegantne hlače u crnoj boji fleksibilni su komad odjeće. Ne samo da vizualno produžuju noge, nego se i vrlo lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike – uz obične pamučne majice, dolčevite i svilene bluze.

Od 99 kuna: 15 modela crnih hlača koje sigurno neće skupljati prašinu na dnu ormara Crne hlače su modni klasik s.Oliver, 799 kn Scotch & Soda (Europa92), 1205 kn +12 Massimo Dutti, 649 kn

Hana Huljić Grašo: Romantična haljina s volanima za izlazak iz rodilišta s kćerkicom Albom Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 4 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 2 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 1 +0 Hana Huljić u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu - 3

Hana je hlače sparila s crnim topom ukrašenim čipkom, a preko svega nosila dugi bijeli prsluk. Točnije, odabrala je efektni model ukrašen volanima koji je cijelom izdanju dodao dašak romantike.

Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita – uključujući viseće naušnice i tanku narukvicu.

Hana Guljić Grašo u Beogradu sa suprugom Petrom - 1 Romantični detalj na dugom bijelom prsluku (Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell)
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju