Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić bile su gošće na završnoj večeri Melodija Jadrana održanoj u Galeriji Meštrović u Splitu. Trodnevno glazbeno događanje završilo je u nedjelju navečer manifestacijom Hit ljeta.

Galerija Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu - 3 Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu - 4 Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu - 1 +5 Hana Huljić Grašo nosi slip haljinu prekrasne plave boje koja se lagano presijava

Za veliko finale Melodija Jadrana Vjekoslava Huljić i njezina kći Hana Huljić Grašo odabrale su ljetne modne kombinacije.

Vjekoslava je nosila odličan bijeli kombinezon zanimljivog asimetričnog kroja, koji je spojila sa zlatnim sandalama. Hana koja je u drugom stanju odlučila se za dugačku slip haljinu od materijala nalik satenu, koji se lagano presijava.

Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu - 1 Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Haljina koja prati liniju tijela ima tanke naramenice te nabor na predjelu dekoltea, a iako jednostavna, haljina je vrlo ženstvena te je lijepo istaknula Haninu trudničku figuru.

Izdanje za finalnu večer Melodija Jadrana Hana Huljić Grašo lijepo je nadogradila srebrnim sandalama s tankim remenčićima, bijelo-srebrnom torbicom te s nekoliko komada nježnog nakita koji upotpunjuju i biseri.

Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić na završnoj večeri Melodija Jadrana u Splitu - 2 Hana Huljić Grašo nosi slip haljinu prekrasne plave boje koja se lagano presijava (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju