Poznati brend votke dosjetio se spojiti dva popularna pića u jedno, votku i ružičasto vino, i tako je nastalo piće koje osvaja svojim okusom, mirisom i bojom

Volite piti votku? Ili vam je ipak draže rosé? A možda volite i jedno i drugo piće pa vam je ponekad teško odlučiti što naručiti u kafiću ili kupiti u dućanu za druženje s prijateljicama.

Poznati brend votke Hangar 1 dosjetio se u jednoj boci spojiti ova dva popularna pića i tako je nastala Hangar 1 rosé votka, jedinstvena mješavina vrhunske votke i kalifornijskog ružičastog vina.

Rosé votku najbolje je piti s ledom ili u osvježavajućim koktelima poput špricera i sangrije

Okus rosé votke je svilenkast i blag, s drvenastim i notama bobica, a nepcima će pasati i njena svježa kiselost. Privlačna je i delikatna ružičasta boja ovog ukusnog pića, dok će osjetilo njuha uživati u cvjetnom mirisu s notama Honeycrisp jabuke, cvijeta sweet pea te začinjenom s mrvicom hrasta. Rosé votku najbolje je piti s ledom ili u osvježavajućim koktelima poput špricera i sangrije.

Piće se za sada može kupiti samo u SAD-u u trgovini Reserve Bar po cijeni od 192 kune, ali nadamo se da će uskoro biti dostupno i u Hrvatskoj.

Uspijete li se domoći boce rosé votke, isprobajte i recept za rose špricer.

Sastojci:
- 0,5 decilitara Hangar 1 rosé votke
- 1 decilitar gazirane vode
- 7 mililitara običnog sirupa (po želji)
- malo limuna

Dvije tanke kriške limuna stavite u čašu za vino. Dodajte led i votku te na kraju gaziranu vodu.
Hangar 1 rose votka Okus Hangar 1 rose votke je svilenkast i blag, a nepcima će pasati i njena svježa kiselost (Foto: Reserve Bar)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju