David Beckham ponovno je obuo kopačke i zaigrao nogomet na humanitarnoj utakmici koju su odigrale legende klubova Manchester United i Bayern München. Prije početka utakmice tati su se na travnjaku pridružili kći Harper Seven i sin Cruz.

 

Humanitarna utakmica pod nazivom "Treble Reunion" odigrala se na stadionu Old Trafford u Manchesteru. David Beckham pucao je od ponosa kada su na travnjak došla njegova djeca, 14-godišnji sin Cruz i sedmogodišnja kći Harper Seven.

Harper Seven opušteno je stajala na travnjaku koji je njezinom tati obilježio život, a tko zna, možda je malena i naslijedila tatinu ljubav prema sportu

Stojeći uz tatu i starijeg brata, slatkica Harper bez imalo treme pozirala je pred brojnim fotografima, dok su tisuće ljudi na stadionu klicale njezinu ocu, velikoj nogometnoj legendi. Djevojčica je opušteno stajala na travnjaku koji je njezinu tati obilježio život, a tko zna, možda je malena i naslijedila tatinu ljubav prema sportu i talent.

Slika nije dostupna Harper Seven: Bezvremenska haljinica koju bi odobrile i mame i bake

Harper Seven Beckham Harper Beckham: (Ne)očekivano izdanje mamine najslađe zamazanke

Mala kulerica za taj važni trenutak bila je odjevena u crnu majicu s kapuljačom, crne tajice i crno-bijele tenisice, a kosa joj je bila svezana u dvije pletenice.

Za Davida Beckhama na nedjeljnoj utakmici na stadionu Old Trafford navijale su tisuće ljudi, ali njegovi najglasniji i najvjerniji navijači bez sumnje su bili sin Cruz i kći Harper Seven.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju