Ponovno okupljanje glumaca iz filmova o Harryju Potteru stvarno će se dogoditi. Povodom 20 godina od izlaska prvog filma o omiljenom čarobnjaku bit će prikazan jednokratni jubilarni specijal i već sad jedva čekamo njegov izlazak.

Iako su šuškanja počela i ranije, sada je stigla službena potvrda u obliku trailera koji je objavio HBO Max, koji osim dijelova iz filmova o čarobnjaku, sadrži i popis glumaca i datum izlaska.

Trailer je na svom Instagramu podijelila i glumica Emma Watson koja je svjetsku slavu stekla upravo zahvaljujući ulozi Harryjeve prijateljice Hermione. Nju i ostatak glumačke ekipe ponovno ćemo zajedno gledati 1. siječnja 2022. godine tako da već sada zaljubljenici u Hogwarts znaju kako će provesti prvi dan nove godine.

Što se tiče glumaca koje možemo očekivati u specijalu prva dobra vijest je ta da će se okupiti sjajni trojac - Harry Potter (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) i već spomenuta Hermione (Emma Watson).

Slika nije dostupna Od krafni iz Medičarnice do Hagridovih kolačića: Objavljena prva službena Harry Potter kuharica

HBO Max potvrdio je i pojavljivanje dugog niza drugih zvijezda koje su obilježile ovu priču. Na popisu su tako i Draco Malfoy (Tom Felton), Luna Lovegood (Evanna Lynch), Ginny Weasley (Bonnie Wright ) i Neville Longbottom (Matthew Lewis ).

Tko još? Vraćaju se i glumci Helena Bonham Cater, Robbie Coltraine, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Imelda Staunton, James i Oliver Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch i Chris Columbus.

Slika nije dostupna Čarobnjakov put: Čarobna kuća u kojoj je svaka soba posvećena Harryju Potteru

Nažalost, neka velika imena trenutno nedostaju, ali još uvijek postoji nada da će se pojaviti jer na kraju trailera poruka je "i mnogi drugi". To bi moglo značiti da će se još zvijezda biti dio projekta.

Obožavatelji se nadaju da će specijal odati počast glumcu Alana Rickmanu koji je glumio Snapea, Richardu Harrisu koji je glumio Dumbledorea u prva dva filma i Helen McCrory koja je glumila Narcissu Malfoy.

I sada pitanje koje mnoge najviše zanima - kako će izgledati radnja?

Najava filma ne odaje previše detalja o formatu specijala jer se temelji na snimkama iz originalnih filmova. Ipak, moguće je, odnosno nagađa se da će se autori inspirirati okupljanjem ekipe iz serije "Prijatelji".

Slika nije dostupna Koliko dobro ga poznajete? Kviz koji će točno riješiti samo pravi fanovi Harryja Pottera

Hoće li to biti tako ili nas čeka nešto potpuno drugačije ostaje nam za vidjeti. Srećom, nova 2022. godina i nije tako daleko, a do tada uživajte u nostalgičnoj najavi povratka u Hogwarts 20 godina kasnije.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju