Ljubitelji turskih serija od ponedjeljka imaju priliku uživati u novoj poslatici na programu Nove TV. Drugi dan nove 2023. godine počinje se prikazivati dramska serija "Izdaja". Napeta priča o ljubavi i osveti mnoge će, bez imalo sumnje, prikovati za male ekrane.

U glavnoj ulozi gledat ćemo poznatu glumicu Hatice Şendil koja je poznata po hit serijama "Dila" i "Sudbina", a vrhunsku glumačku ekipu čine još i Sera Kutlubey, poznata po seriji "Ljubav osvetnika", İsmail Demirci i Perihan Savaş.

Serija donosi intrigantnu priču o sretnom braku koji nakon jednog slučajnog susreta krene silaznom putanjom.

Izdaja, likovi - 1 Hatice Şendil u seriji glumi glavni lik, Neslihan (Foto: PR)

Glavni lik serije je Neslihan (Hatice Şendil), bogata i lijepa žena koja naizgled ima sve što netko može poželjeti.

Ima savršenu obitelj i sretno je udana za Murata koji se probio do direktorske pozicije u tvrtki njezine obitelji. No, njezin je život samo dvorac od pijeska jer ju je otac napustio dok je bila mala, sestra joj je počinila samoubojstvo, a majka radoholičarka emocionalno je odsutna.

Unatoč svim nesretnim okolnostima, Neslihan je svoju podršku pružala svima koji su se našli u nevolji. No, njezin se svijet odjednom okrenuo naopako, a sve što je donedavno vjerovala postalo je upitno.

Hatice Şendil Hatice Şendil (Foto: Nova TV)

Propast Neslihanina braka započinje uslugom koju je učinila nakon što je jednoga dana spletom okolnosti upoznala djevojku Damlu koja joj je priskočila u pomoć kada joj je pozlilo. Njih dvije započinju prijateljstvo i Neslihan saznaje da je Damla upletena u odnos s oženjenim čovjekom. Naivno misleći da je Damla očajna i bespomoćna, Neslihan je uzima pod svoju zaštitu, ne sluteći da je taj muškarac upravo njezin muž Murat kojemu beskrajno vjeruje.

Izdaja SPLASH Serija izdaja s prikazivanjem počinje 2. siječnja u večernjem terminu (Foto: Nova TV)

Ovo je samo početak priče koja vas očekuje na programu Nove TV od ponedjeljka u 21.15 sati.

Glumica, model, misica

Jedan od razloga zbog kojih će se mnogi zaljubiti u seriju je i već spomenuta glumica Hatice Şendil.

Rođena je 2. kolovoza 1983. godine u Istanbulu, a odrasla je u Antaliji. Osim što je glumila u mnogim turskim serijama i filmovima, ostvarila je i karijeru modela.

Prije 21 godinu natjecala se i za Miss Turske i završila na trećem mjestu. Prvu glumačku ulogu ostvarila je u glazbenom spotu Çelika Erişçija, a u međuvremenu je krenula pohađati i satove glume.

Polako se počela sve više pojavljivati u sporednim ulogama u raznim serijama, a ključni trenutak u njezinoj karijeti dogodilo se 2012. godine kada je dobila glavu ulogu u seriji "Dila".

Godine 2015. udala se za producenta i kolegu glumca Buraka Sağyaşara, a dvije godine kasnije dobili su sina Cana.

Glumica je jako popularna i na Instagramu gdje ima 1,9 milijuna sljedbenika koji često imaju priliku uživati u njezinim sjajnim modnim kombinacijama.

Njih deset koje dokazuju da ima istančan modni ukus izdvojili smo i na dnu teksta. Hatice Şendil jednako dobro izgleda u ležernijim, svakodnevnim izdanjima i glamuroznim haljinama koje bismo rado pospremile u vlastiti ormar.

O modi, ali i o kozmetičkim ritualima govorila je i u intervjuima. Komentirajući svoj odnos prema modi, rekla je kako voli poruku koju moda šalje putem žene.

Modu volim poimati ne kroz trendove, nego kroz tijekove koji se razvijaju i mijenjaju, rekla je i dodala kako je za nju neizostavan dodatak karakterističan parfem.

Kada su u pitanju kozmetički rituali, naglasila je da je njezin prioritet otkad zna za sebe bila zdrava prehrana. Neizostavan dio svakodnevnice su joj i sport i njega kože.

A sada je vrijeme za uživanje u deset sjajnih modnih kombinacija koje će mnogi poželjeti kopirati.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju