Espadrile su apsolutni must-have komad sezone u ormaru svakog trendsetera, a poznati brazilski brand Havaianas donosi nam nevjerojatno udobne modele s atraktivnim printevima. Prugice su trend koji nikada ne izlazi iz mode i koji nas jednako oduševljava svakog proljeća. Upravo zato, ove sezone, Havaianas je lansirao Origine Listras kolekciju espadrila koju krase preppy mornarsko plave i koraljno crvene prugice u kombinaciji s neutralnom bijelom podlogom

Origine Listras espadrile savršeno se kombiniraju uz traperice u nizu neodoljivih street-style outfita za nju i njega.

Jedna od najvećih cvjetnih obitelji u svijetu, orhideja, nadahnula je Havaianas dizajnere za nove, tropske printeve s motivom tog delikatnog cvijeta.

'Orhideja je nadahnula Havaianas dizajnere za nove, tropske printeve s motivom tog delikatnog cvijeta'

Dostupna u dvije trendi kombinacije boja, mornarsko plavoj i pastelno žutoj, kolekcija espadrila Havaianas Origine Orquideas zasjat će na mnogim stopalima tijekom tople proljetne sezone.

Savršeni spoj modernih i klasičnih utjecaja, Havaianas Origine Listras i Orquideas espadrile izrađene su na super kvalitetnim i daleko poznatim gumenim potplatima koji jamče vrhunsku udobnost i funkcionalnost.

Kompaktne i lagane, najbolji su suputnici na putovanjima, dok njihov rebrasti potplat sprječava klizanje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju