Lidl i Heidi Klum 5. ožujka lansirat će treću kolekciju "Esmara by Heidi Klum" - LETSDENIM. Riječ je o bogatoj kolekciji trapera, po cijenama tipičnima za Lidl. Više od 20 energičnih i blistavih komada osvojit će modernim krojevima i lijepim bojama koje je lako kombinirati. Kolekcija prvi puta obuhvaća i odjeću za djecu i mlade.

Esmara by Heidi Klum LETS DENIM kolekcija Esmara by Heidi Klum LETS DENIM kolekcija Foto: LIDL Nakon uspjeha prvih dviju kolekcija supermodela Heidi Klum i Lidla, uskoro stiže i treća kolekcija imena #LETSDENIM, a tema joj je omiljeni klasik – traper. Kolekcija sa sobom nosi i jednu novost – liniju odjevnih predmeta za mlade djevojke i djevojčice.

Modno nadahnuće stiže iz Los Angelesa, kojo je Heidi odabrala za svoj drugi dom. Kolekcija LETSDENIM vedra je poput Malibua, jednostavna kao Venecija i blistava poput Hollywooda. Žensku liniju koja se sastoji od 21 dijela i liniju za djevojčice koja se sastoji od 8 dijelova, moći ćete kupiti od ponedjeljka, 5. ožujka, u razdoblju od tjedan dana u svim Lidlovim trgovinama, po odličnim cijenama.

Oduvijek sam bila veliki obožavatelj trapera. Možete ga odlično kombinirati u mnogim prigodama: ponekad posve ležerno, a ponekad i u nekoj elegantnijoj kombinaciji. #LETSDENIM kolekcija odraz je te svestranosti i odlično se uklapa u sve stilove, ističe Heidi Klum.

Bez obzira na to radi li se o pripijenim trapericama i ležernoj traper košulji ili o trendi jogging varijanti s traper jaknom u dvobojnoj izvedbi, s ovim ključnim komadima traper dokazuje svoju raznolikost.

Kada su u pitanju modne kombinacije, traper omogućava baš sve

Bez obzira na to radi li se o pripijenim trapericama i ležernoj traper-košulji ili o trendi jogging varijanti s traper-jaknom u dvobojnoj izvedbi, s ovim ključnim komadima traper dokazuje svoju raznolikost. Fino pleteni puloveri s natpisima, prugaste majice i šarene prugaste čarape kolekciji daju veselu i živopisnu notu.

Kolekcija za djevojke i djevojčice dopunjena je i otkačenim tregericama, maštovitim majicama s kapuljačom i kabanicama u nježnim bojama. Maštovita, urbana i dinamična, potpuno u stilu L.A.-a, ova kolekcija jednostavno prenosi životnu vedrinu po kojoj je Heidi poznata.

Nakon dviju uspješnih kolekcija, svoje kupce u sljedeću modnu avanturu vodimo pokazujući im raznolikost koju sa sobom nosi svima omiljeni traper. Esmara by Heidi Klum prvi će put uključiti i komade za djevojčice, čemu se jako veselimo! Od 5. ožujka u našim trgovinama, po cijenama već uobičajenima za Lidl, moći ćete pronaći odlične odjevne predmete od trapera koje je lako kombinirati, ističe Marina Dijaković, voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska.

Pored ženske odjeće (u veličinama 32 do 46) i cipela (u veličinama 37 do 41), ovaj asortiman prvi put obuhvaća i kolekciju za djecu i mlade (u veličinama 122/128 do 158/164).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju