Modnu reviju za povijest napravio je L'Oreal u sklopu Pariškog tjedna mode. Najveće zvijezde revije bile su glumačke legende Helen Mirren i Jane Fonda koje su pokazale kako se radi show, ali i da se dvije dame u osmom desetljeću života tako slatko godinama smiju u lice

Make-up monolit L'Oreal održao je svoju prvu modnu reviju na Pariškom tjednu modu upriličenu na bulevaru Elizejske poljane. No, modnom pistom nisu dominirale manekenke već dvije glumačke legende, Jane Fonda i Helen Mirren te pokazale kako se radi show za pamćenje.

Jane Fonda pistom je prošetala u uskoj haljini životinjskog uzorka i crnim gležnjačama na visoku potpeticu i pritom se odlično zabavljala. Glumica koja svojih 79 godina života zaista ne može bolje nositi, pozdravljala je poznanike u publici, hodala toliko samouvjereno poput pravog modela, a u jednom trenutku zastala je kako bi poljubila Naomi Campbell koja ju je pljeskom bodrila iz publike.



Helen Mirren je za svoj catwalk nosila hlače šireg kroja, jednostavni plavi kaput i klasične crne cipele na vezanje. Za svoj modni nastup 72-godišnja oskarovka imala je i rekvizit, crni štap s kojim je vješto manevrirala hodajući pistom.

L'Orelaova modna revija prikazala je više od 70 različitih beauty lookova, dok su odjeću za modele osigurali brendovi poput Balmaina, Giambattiste Vallija i Isabel Marant. Reviju koja slavi svačiju ljepotu nosile su žene svih dobnih skupina, ali one iz skupine 70+ definitivno su bile glavne zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju