Industrijska dizajnerica Helena Livaković poznata je po elegantnim odjevnim kombinacijama i nepogrešivom osjećaju za modu.

Galerija Helena Livaković Torbica Solferino modne kuće Saint Laurent Mokasinke modne kuće Loro Piana +1 Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru

Iako se ne pojavljuje često u javnosti, supruga vratara Dominika Livakovića ponekad nas razveseli svojim modnim izdanjima na Instagramu.

Na posljednjim objavljenim fotografijama najviše pozornsti ukralo je njezino društvo, ljubmac Cruz, ali nisu nam promaknuli ni divni detalji njezine kombinacije bez greške.

Lijepa Helena na fotografijama pozira u ljetnom kompletu sastavljenom od lepršave košulje predimenzioniranog kroja i kratkih hlača koje se vežu u struku.

Kompleti poput ovoga su veliki ljetni hit. Osim što izgledaju šik, udobni su i olakšavaju odijevanje pa su u mnogim ormarima stali uz bok omiljenm haljinama.

Helena je komplet uparila s mokasinkama brenda Loro Piana. Radi se o bezvremenskom, elegantnom modelu u bež boji koj je napravljen od brušene kože i ukrašen metalnim privjescima s ugraviranim logotipom. Mokasinke imaju gumene potplate.

Inače, modni znalci ističu da brend Loro Piana vole zbog njihova profinjenog dizajna. Minimalistički komadi ovog brenda nalaze se i u ormarima Angeline Jolie i Rosie Huntington-Whiteley, a razlog popularnosti leži i u činjenici da je brend umjesto na trendove usredotočen na funkcionalnost i bezvremenske komade koji se rade kako bi trajali cijeli život i ostali relevantni. Cijena mokasinki poput ovih koje nosi Helena je 860 eura.

Torbica Solferino modne kuće Saint Laurent Torbica Solferino modne kuće Saint Laurent (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Uz komplet i mokasninke, Helena je uparila torbu modne kuće Saint Laurent. Model Solferino sive boje, u veličini medium, rado kombinira za razne prigode pa ju je nosila i u kombinaciji sa surpugovim dresom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru Helena Livaković na utakmici Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

I ova torba je, naime, bezvremenski komad i jedna od onih koja se nosi godinama i uz sve, a nalazi se na popisu želja mnogih dama. Torba jednostavnog dizajna izrađena je od mekane kože, a na prednjem dijelu ima pločicu s prepoznatljivim YSL logom.

Slučajan odabir? Helena Livaković na tribinama s posebnom amajlijom za sreću Helena Livaković nosi narukvicu s privjeskom u obliku djeteline s četiri lista Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine Helena Livaković uoči utakmice između Hrvatske i Argentine +1 Privjesci u obliku djeteline s četiri lista vrlo su popularan dodatak komadima nakita

15 fotografija koje dokazuju da se na hrvatskim ulicama mogu vidjeti baš dobre torbe Torbica modne kuće Dior sjajno se uklopila u Zagrebačko street style izdanje Jacquemus torbice su jako čest prizor na zagrebačkim ulicama Louis Vuitton torba u zadarskom street style izdanju +11 Marc Jacobs torbica kao dio splitskog street style izdanja

Bezvremenske torbe bile su i tema videoserijala Dreskod, a savjete Marka Grubnića pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju