Među torbama koje imaju kultni status i o kojima sanjaju žene diljem svijeta nalazi se i legendarni model Lady Dior s potpisom francuske modne kuće Dior.

Galerija Helena Livaković Lady Dior torba Princeza Diana s Lady Dior torbom +2 Vanja Modrić s torbom Lady Dior

Torba dostupna u nekoliko različitih boja, veličina i tekstura na tržištu se pojavila 1994. godine, i to bez službenog imena. Godinu kasnije tu je torbu tadašnja francuska prva dama Bernadette Chirac poklonila princezi Diani tijekom posjeta Parizu.

Diana se toliko zaljubila u nju da je torba bila njezin odabir u raznim prigodama, a vrlo je brzo, uz njezin blagoslov, modna kuća torbi dala naziv Lady Dior kao omaž Diani, koju je javnost često zvala Lady Di.

Princeza Diana s Lady Dior torbom Princeza Diana s Lady Dior torbom (Foto: Profimedia)

Gotovo 30 godina kasnije torba i dalje ima svoje mjesto na modnoj sceni, a vole je i brojne slavne dame. Jedan je od najprepoznatljivijih modnih dodataka kuće Dior, a krase je prošivena tekstura i metalni D.I.O.R. privjesci. Ima dugu naramenicu koja se može skinuti i kratku za nošenje u ruci.

Među damama koje tu kultnu torbicu imaju u svojoj garderobi je i Helena Livaković.

Industrijska dizajnerica i supruga vratara Dominika Livakovića na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira u kombinaciji u kojoj se najviše ističe upravo spomenuta torba.

Lijepa Helena nosi kratko rezani top na bretele u kombinaciji sa sivim hlačama širokih nogavica. Preko ramena pak nosi medium veličinu torbe Lady Dior u bež boji.

Lady Dior torba Lady Dior torba (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Elegantno izdanje upotpunila je zlatnim naušnicama i metalnim ručnim satom, dok je svoju dugu smeđu kosu raspustila.

"Predivna i prirodna", "Divna" i "Kul djevojka" samo su neki od komentara ispod objave.

Zbog štikli je još ljepša: Kombinacija Helene Livaković kojoj bi Francuskinje dale čistu peticu Helena Livaković Torba brenda Aesther Ekme Štikle modne kuće Gucci +1 Štikle modne kuće Gucci

Najljepše torbe Vanje Modrić: 10 modela o kojima sanjaju žene diljem svijeta Vanja Modrić nosi torbu modne kuće Chanel, kultni model 11.12 Model 11.12 modne kuće Chanel Vanja Modrić s torbom Lady Dior +15 Vanja Modrić i Luka Modrić

Bezvremenske torbe bile su tema videoserijala Dreskod. Koje je brendove, odnosno torbe stilist Marko Grubnić izdvojio kao vječne klasike, pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju