Slavna pjevačka diva Alicia Keys izdala je u studenom novi album, "Here", a zahvaljujući izdavačkoj kući "Menart" jednoj će čitateljici stići na kućnu adresu

Od prošlog mjeseca šesti studijski album Alicie Keys, "Here", je u prodaji. Poznata pjevačica album je najavila predivnom pjesmom "Blended Family (What You Do For Love)" u suradnji s američkim reperom A$AP Rockyjem.

Moja nova pjesma 'Blended Family (What You Do For Love)', inspirirana je mojim osobnim obiteljskim putovanjem na kojem sam se bavila dubljim razumijevanjem, suosjećanjem, podrškom i ljubavlju kaže Alicia, napominjući kako je moderna obitelj sačinjena od raznih predivnih ljudi koji na prvo mjesto stavljaju ljubav.

Na albumu su uz Aliciju radili slavni tekstopisac i producent Mark Batson, njezin dugogodišnji suradnik, tekstopisac Harold Lilly te reper i producent Swizz Beatz, s kojim je Alicia u braku već šest godina i s kojim ima dvoje djece.

Alicia Keys nakon četiri godine stanke objavila je dugoiščekivani album

Album "Here" objavljen je četiri godine nakon što je objavila peti studijski album, "Girl on Fire". S ovim je albumom Alicia napravila listu stvari o kojima želi razgovarati i teme koje želi istraživati. Rezultat je i na albumu - govori o njenim korijenima u New Yorku i hip hop kulturi. Od humanih uvjeta pa do globalne politike, album "Here" prikazuje sve do čega je Aliciji Keys stalo. Glazba na albumu se stapa s njezinim pogledom na sirovu humanost i na to tko je ona danas kao žena i kao umjetnica.

U bogatoj karijeri, koja se proteže kroz skoro 20 godina, Alicia je prodala više od 35 milijuna albuma, a njezino se ime često puta znalo naći na listama najboljih glazbenika 21. stoljeća, što i ne čudi s obzirom na njezin talent. Četvrta je najnagrađivanija Grammyjem glazbenica, a prestižnu nagradu osvojila je čak 15 puta.

Menart jednu čitateljicu daruje s novim albumom Alicije Keys. Potrebno je točno odgovoriti na pitanje – kojim singlom je najavljen album "Here" i imati malo sreće.

Svoj odgovor sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i broj mobitela) pošaljite na našu e-mail adresu zadovoljna@novatv.hr do 10. studenog kada ćemo objaviti dobitnicu.

Sretno!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju