Ljudska mašta nema granica pa se tako netko dosjetio uljepšati običan plavi hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu, koja sada ima pravu malu atrakciju.

Galerija Netko je hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjenuo u haljinicu i dao mu lutku - 6 Netko je hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjenuo u haljinicu i dao mu lutku - 5 Netko je hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjenuo u haljinicu i dao mu lutku - 4 +2 Hidrant odjeven u prugastu haljinicu brzo je postao atrakcija

Hidranti se koriste prilikom gašenja požara, navodnjavanja i punjenja cjevovoda, a njihova funkcija sada je dobila i malo drugačije lice.

Netko je hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjenuo u haljinicu i dao mu lutku - 1 Običan plavi hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu dobio je novi izgled (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Naime, netko vrlo dosjetljiv došao je na ideju da hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjene u haljinicu, a čak mu je stavio i lutku. Hidrant u zagrebačkoj četvrti Trnje tako sada nosi bijelu haljinu sa crnim vodoravnim prugama i drži lutku ljubičaste kose odjevenu u ljubičastu haljinicu i baletne papučice.

Taj simpatičan prizor u travi uz nogostup privukao je pažnju prolaznika, a Bosutska ulica dobila je pravu malu atrakciju koja mami osmijeh.

Netko je hidrant u Bosutskoj ulici u Zagrebu odjenuo u haljinicu i dao mu lutku - 3 Hidrant odjeven u prugastu haljinicu brzo je postao atrakcija (Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Pulska plaža Hidrobaza dobila je beach bar za pse, ondje ih čekaju sladoled i pivo Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 17 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 16 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 15 +15 Na pulskoj plaži Hidrobaza otvoren je beach bar za pse Wau - 14

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju