Dio kozmetičke torbice koji je posljednjih godina posebno popularan je highlighter. Ovaj svjetlucavi dio makeup rutine ima zadatak da kožu učini blistavom te osvježi cjelokupni izgled.

Galerija

Radi se o proizdvodu koji reflektira svjetlost, a dostupan je u praškastom, tekućem ili u obliku stika. Pametno stavljen highlighter učinit će čuda za vaš izgled - poboljšati će vaš ten, dati koži sjaj i istaknuti jagodice. Osim toga, probudit će umornu kožu i naglasiti vaše omiljene crte lica na suptilan, prirodan način.

Highlighter se može koristiti na brojne načine. Ako imate onaj u tekućem obliku, nekoliko kapi možete pomiješati s vašom hidratatntom kremom i nanijeti ga na cijelo lice.

Naravno, možete ga, kako je i uobičajeno, nanijeti na područja koja želite posvijetliti.

Započnite s unutarnjim kutovima očiju kako biste ih otvorili, a onda se prebacite ispod luka obrva da i njih dodatno naglasite. Istaknite i vaše jagodice, a nanošenjem na Kupidov luk (iznad sredine gornje usne) stvorit ćete iluziju većih usana.

BB čarobnice: 10 krema idealnih za nježno ujednačavanje tena

Prilikom kupnje highlightera, birajte nijasnu koja će odgovarati vašem tonu kože, a u našoj galeriji pogledajte i dio ponude u trgovinama.

Artdeco, 132,90 kn
Artdeco, 132,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)