Jednorogove suze kozmetičkog brenda Wibo tajna su dobrog izgleda nekolicine dama diljem svijeta. Riječ je o hranjivoj podlozi i serumu za lice koji njeguje kožu, štiti je od štetnih vanjskih utjecaja te osigurava hidrataciju prije nanošenja make-upa.

Galerija

Njihovim čarima nisu odoljele ni Hrvatice koje na društvenim mrežama već neko vrijeme pišu pohvale o tom preparatu poljskog porijekla.

Nanošenje male količine proizvoda osvježit će lice, ali vam i omogućiti da bolje pripremite kožu za stavljanje pudera i korektora. Jednorogove suze, naime, na površini kože stvaraju gladak film koji olakšava razmazivanje pudera, bez obzira na to koristite li prste, kist ili blender.

Wibo Unicorn tears primer
Wibo Unicorn tears primer (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Možete ga upotrijebiti i kao primer za ruž. Iako proizvod ne produžuje postojanost ruža, usnama pruža dodatnu mekoću i zaštitu. To ne čudi ako je poznato da Wibov serum sadrži aktivne sastojke koji sprečavaju starenje kože poput ekstrakta brusnice, goji bobica i acai jagode. Bogata formula za hidrataciju kože uključuje i značajne količine vitamina C, koji popravlja tonus kože.

Jednorogove suze dolaze u bočici s kapaljkom koja omogućava lakše i preciznije korištenje, a može se kupiti u webshopu Pink Pande po cijeni od 37 kuna za 30 grama.

Na tržištu se mogu naći i slični primeri s kapaljkom koji su nadahnuti mitološkim bićem – jednorogom. Iste sastojke i učinke pruža i jednorogova esencija kozmetičkog brenda fARSÁLI, koja se prodaje po cijeni 365 kuna za bočicu od 30 mililitara.

Notino.hr nudi jednorogov eliksir Barryja M-a, koji će zagladiti kožu i pripremiti je za nanošenje pudera, a koji se prodaje po cijeni od 95 kuna za bočicu od 15 ml.