Ovog proljeća jedna posebna i neočekivana boja kraljuje crvenim tepihom. Neke od slavnih cura koje joj nisu mogle odoljeti uključuju Blake Lively i Reese Witherspoon. No, ne radi se ni o pastelnim nijansama niti o jarkim bojama što poprilično začuđuje. O kojoj je točno boji riječ provjerite u članku

Slavni Institut za boje "Pantone" proglasio je zelenu nijansu pod nazivom "Greenery" bojom koja će obilježiti 2017. godinu.

'Smaragdno zelena nijansa pravi je favorit ovog proljeća što i ne čudi jer je riječ o univerzalnoj boji koja svima pristaje odlično'

Tako je zelena boja ovog proljeća obilježila i crveni tepih, no nije riječ o istoj nijansi. Slavne cure poput Reese Witherspoon, Blake Lively, Doutzen Kroes i Alysse Sutherland odlučile su se za izbor smaragdno zelene boje.

Smaragdno zelena nijansa je klasičan odabir s kojim se ne može pogriješiti. Ova kraljevska nijansa u sebi sadrži plavi podton, djeluje otmjeno i ženstveno te pristaje svakom tonu kože i boji kose.

Također, zbog svoje univerzalnosti odlična je zamjena za crnu ili tamno plavu boju kada želite isprobati nešto novo te je jednako nosiva u raznim kombinacijama na crvenom tepihu kao i na gradskim ulicama ili u uredu.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju