Doba je godine kada se naveliko najavljuju trendovi za iduću godinu pa smo tako saznali i koja će boja u uređenju doma biti najpopularnija u 2022., točnije riječ je o boji za zidove koja se može savršeno uklopiti u svaki stil uređenja.

Benjamin Moore, popularni američki brend boja za zidove objavio je ime boje koja će u 2022. biti trend broj jedan. Riječ je o boji zvanoj October Mist 1495, nježnoj nijansi boje kadulje, odnosno suptilnoj zeleno-sivoj nijansi.

Potpuna je slučajnost da je nova hit-boja koja u imenu ima riječ october objavljena upravo u listopadu jer Benjamin Moore najavu radi u isto vrijeme svake godine, odnosno sredinom listopada. October Mist 1495 opisuje se kao "nježno zagasita boja kadulje koja se suptilno stapa s prostorom i potiče kreativno izražavanje kroz boju".

Kako se prostori u našim domovima nastavljaju razvijati, otkrivamo sve više mogućnosti da izrazimo svoju individualnost i iskoristimo moć boje za dizajn okruženja koji služi različitim funkcijama i stilovima. October Mist 1495 odražava ležeran sklad boja nadahnjujući jedinstvene kombinacije za svaki projekt bojanja, kazala je Andrea Magno, direktorica marketinga i razvoja boja u tvrtki Benjamin Moore.

Kuhinja u zelenoj boji - 7 15 potvrda da je zelena boja u kuhinji nepogrešiv izbor

Odabir Benjamina Moorea u potpunosti je u skladu s predviđanjima drugih brendova za 2022. godinu – tvrtke koje proizvode boje za zidove slažu se da je nježna, prigušena zelena prava boja za dom, što dodatno potvrđuje i novi trend koji kaže da je zelena nova siva.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju