Kada govorimo o uređenju interijera i doma, zelena boja kao da je stvorena za uređenje kuhinje. Potvrđuju to i fotografije kuhinja u zelenoj boji koje izgledaju zaista prelijepo.

Galerija Kuhinja u zelenoj boji - 7 Kuhinja u zelenoj boji - 14 Kuhinja u zelenoj boji - 8 +11 Kuhinja u zelenoj boji  

Kada nam je potreban mir, dovoljno je da pogledamo u travu, krošnju drveta ili bilo što zeleno pa da trenutno osjetimo barem malo olakšanje. I zaista, zelena boja ima gotovo ljekovitu moć te je poznata kao najmirnija boja ljudskom oku. Simbolizira harmoniju, ravnotežu, mir, obnovu, nadu i sigurnost.

U našoj fotogaleriji inspirirajte se za uređenje vlastite kuhinje u raznim nijansama zelene boje



Zelena je izravno povezana s prirodom i uglavnom se koristiti za označavanje "zelenih" (ekoloških) proizvoda. Ljude koji vole zelenu boju opisuje se kao iskrene i društvene, no mogu biti prilično samozatajni, skromni i strpljivi. Odlika je zelene boje i da se savršeno uklapa u uređenje kuhinje.

Ružičasta kuhinja Deset fotografija zbog kojih se lako zaljubiti u kuhinje u boji

U našoj fotogaleriji inspirirajte se za uređenje vlastite kuhinje u raznim nijansama zelene, a primijetit ćete i koliko se lijepo slaže s ružičastom bojom. Pogledajte i 10 fotodokaza da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja.

Kuhinja u zelenoj boji - 5 Zelena boja u kuhinji odlično se slaže s ružičastom (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju