Kada pripremaju vjenčanje, mladenke paze na baš svaki detalj, a jedan od važnijih su i boje. Stručnjaci za vjenčanja već su izdvojili one koje će dominirati na proslavama ljubavi u 2022. godini.

Osim za dekoracije, ove boje mogu poslužiti i kao inspiracija kumama, djeverušama i drugim gošćama na vjenčanju prilikom odabira boje haljine.

Ukratko - u 2022. godini na scenu stupaju svijetle i uzbudljive boje. Ako ste u procesu planiranja velikog dana, u nastavku donosimo tri boje koje će dominirati u 2022. godini, a među njima se možda krije i vaš idealan izbor.

1. Puderasto roza boja

Ako je vjerovati riječima stručnjaka, puderasto roze nijanse bit će čest prizor na vjenčanjima u 2022. godini. Radi se o prekrasnoj, toploj boji koja odgovara svakom tipu kože, a osim toga izgledat će lijepo bez obzira na to s kojim bojama je odlučite spariti.

Možete ju primjerice kombinirati s neutralnijim tonovima poput boje šampanjca ako želite nježnije uređenje odnosno izgled, a ako želite dramatični efekt onda ju sparite s bojama kao što su tamno zelena, siva, paun plava ili zlatna.

Slika nije dostupna Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

Stručnjaci kažu i da će, ako imate ljetno vjenčanje, ova boja izgledati posebno sanjivo uz druge pastelne nijanse kao što su lila ili zelena kadulja. Za snažan efekt u uređenju koristite puno eukaliptusa i svježeg zelenila.

2. Nježno plava

Iako je stručnjaci ističu kao idealnu boju za proljetna vjenčanja, dodaju i kako nježno plava zapravo nije određena sezonom i prilagodljiva je raznim temama.

Praktički je nemoguće pogriješiti s ovom pastelnom nijansom koju možete upariti čak i sa statement bojama kao što su ružičasta i žuta.

Osim toga, izgleda lijepo i u kombinaciji s narančastom bojom. Rezultat će biti živopisno, veselo i zanimljivo uređeno vjenčanje.

Slika nije dostupna Mladenke se slažu: Sedam sitnica s kojima će vjenčanica izgledati (puno) skuplje

Nježno plavu boju u vjenčanje možete uključiti i pomoću detalja kao što su vrpce za buket, vjenčane cipele, cvijeće... Bit će divan izbor i za haljinu, posebno za ljubiteljice romantike.

3. Metalik kombinacija boja

Ako za svoj poseban dan želite osigurati glam estetiku, svjetlucave metalik nijanse bit će pravi izbor, kao i veliki hit u 2022. godini. Zadnje dvije godine kod mnogih se pojačala želju za dobrim provodima, a u takvim situacijama nema boljeg nego se okružiti blistavim, svjetlucavim stvarima.

Slika nije dostupna I Hrvatice ih vole: 10 trenutno najpoželjnijih vjenčanica na svijetu

Metalik paleta boja savršena je za vjenčanja u hladnijme periodu godine, ali ne trebate je izbjegavati ni u ostatku godine. I kao gošća na vjenčanju možete izgledati sjajno u metalik haljini.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju