Vjenčanja su predivan događaj, ali sa sobom nose i određeni financijski trošak. U budžetu za vjenčanje važno mjesto ima i vjenčanica i tu mladenke ne žele raditi kompromise te na ovaj važan dan žele nositi vjenčanicu iz snova. No, to ne znači da na nju moraju potrošiti puno novaca.

Idućih sedam malih trikova pomoći će da vjenčanica izgleda skuplje, bez da morate otići u veliki trošak.

Jednostavan satenski pojas ili remen s malo suptilnog sjaja učinit će da vjenčanica izgledati skuplje

1. Pazite da vam vjenčanica bude savršeno skrojena po mjeri
Krojenje ili prekrajanje vjenčanice tako da vam besprijekorno pristaje učinit će čuda za cjelokupni look. Na gotovo svakoj vjenčanici moraju se raditi preinake, osim na onoj koja se šiva po mjeri, pa neka taj posao bude odrađen maksimalno dobro, a važno je i da mladenka jasno izrazi svoje želje i prijedloge kako bi bila maksimalno zadovoljna i u haljini se osjećala savršeno.

2. Izaberite vjenčanicu u mekoj nijansi bijele, krem ili boji bjelokosti

Mekša nijansa bijele dat će vjenčanici luksuzan izgled, dok oštra bijela može izgledati jeftino i nekvalitetno. Osim toga, sve što je previše svijetlo izgledat će fluorescentno ili kao da svijetli na fotografijama. Krem tonovi i boja bjelokosti također puno ljepše izgledaju na fotografijama.

Mladenka u salonu vjenčanica Savjet stilistice: Što buduća mladenka mora imati uz sebe (i na sebi) kada bira vjenčanicu?

3. Stavite pojas oko struka od fine tkanine
Bilo da izaberete jednostavni satenski pojas ili remen s malo suptilnog sjaja, dodavanjem ovog detalja vaša će vjenčanica izgledati skuplje, a istovremeno ćete naglasiti struk - situacija s dvostrukim dobitkom.

4. Prekrijte patentni zatvarač satenskim gumbima
Ovaj mali dodatak na stražnjoj strani haljine bit će vrlo šik detalj koji će svakoj vjenčanici dati dašak luksuza i sofisticiranosti.

5. Skinite ili zamijenite prekrupne ukrase na haljini
Ako se zaljubite u haljinu, ali vam se ne sviđaju neki detalji na njoj, poput velike mašne koja ubada u oči ili nabora s perlama, maknite taj detalj u potpunosti ili ga zamijenite manjom opcijom koja manje upada u oči i ne odvlači pažnju s haljine. U ovom slučaju, misliti na način da je manje-više vrlo je poželjno.

Haljine za netradicionalna vjenčanja - 6 Od 449 do 2979 kn: 10 haljina za mladenke koje ne žele klasične vjenčanice

6. Dodajte tanke naramenice haljini bez naramenica
Evo ženstvenog i funkcionalnog savjeta: dodajte naramenice haljini bez naramenica. Ovaj jednostavan detalj pazit će da haljina ostane na mjestu, a tako će i cjelokupan dojam biti više tip-top, bez malih modnih flopova koje se mogu dogoditi. Jer ništa ne odvraća više pažnju nego kada mladenka cijelu večer popravlja haljinu kako joj ne bi spala.

7. Stavite ukras u kosu ili veo
Vrlo jednostavan način da uljepšate svoj svadbeni look bez trošenja previše novaca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju