Drugi mjesec se bliži svojoj polovici pa se već može pričati o trendovima koji su se posebno istaknuli na početku godine.

Galerija Barokni bob Zendaya i barokni bob Florence Pugh +0 Ciara

Između ostalog, tu su i frizure koje su u prvim tjednima 2024. godine osvojile veliki broj žena.

Kada se osvrnemo na 2023. godinu, čini nam se da je ona bila ona godina u kojoj su baš svi odlučili provjeriti kako im stoji bob. Bob ostaje popularan i u 2024. godini, ali tu su i druge frizure koje će je obilježiti.

Ako uskoro planirate odlazak frizeru, mogao bi vas zanimati poopis frizura koje će dominirati u razdoblju pred nama. Pogledajte ih u nastavku.

1. Barokni bob

Kad mislimo da se više ne može pojaviti neka nova verzija boba - ona se pojavi. U 2024. godini popularan će biti barokni bob.

Ova frizura stvorena je za dame s prirodnim kovrčama, ali i sve one koje nemaju problem s trošenjem vremena na stiliziranje kose. Barokn bob je frizura nadahnuta baroknom erom, a karakteriziraju je kraća dužina i voluminozne kovrče ili valovi koji izgledaju odvažno.

Zendaya i barokni bob Zendaya i barokni bob (Foto: Profimedia)

2. Kitty rez

U 2024. godini jako popularan će biti i takozvani kitty rez. Radi se o frizuri dužine do ključne kosti (ili malo dužoj) sa slojevima koji uokvruju lice.

3. Aureola frizura

Radi se o frizuri koja uokviruje lice. Dužina seže do vrata pa se zapravo radi o lobu, a poanta je u stiliziranju kose tako da se vrhovi uviju prema unutra. Još jedan dodatak ovoj frizuri su zaobljene šiške dužine do obrva.

Florence Pugh Florence Pugh (Foto: Profimedia)

4. Kovrčavi/valoviti pixie

Kovrčavi ili valoviti, pomalo buntovnički pixie sa šiškama je frizura koja uistinu izgleda sjajno, a bit će jako popularna u godini pred nama.

5. XL kosa

Jasno je kao dan da će i 2024. godina biti godina kraćih frizura, ali na listi popularnih opcija našla se i kosa XL dužine. Duga, njegovana kosa je, uostalom, klasik u svijetu frizura i uvijek ima svoje obožavateljice.

Ciara Ciara (Foto: Profimedia)

15 kultnih frizura slavnih žena koje se i danas rado kopiraju Audrey Hepburn Shirley Temple Veronica Lake +11 Louise Brooks

Lažni volumen: Sedam frizura koje sjajno pristaju ženama s tankom kosom Michelle Williams - gusti pixie Bella Hadid - tupi bob Michelle Williams - gusti pixie +4 Kristen Bell - valoviti bob

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju