Popularni španjolski high street brend Zara može se pohvaliti činjenicom da se na policama njihovih trgovina redovito pronađe odjevni komad za kojim polude žene diljem svijeta.

Galerija Mekana haljina iz Zare Mekana haljina s kamenčićima - 8 Mekana haljina s kamenčićima - 7 +4 Mekana haljina s kamenčićima - 5

Obično to budu haljine koje postanu nezaobilazan prizor na gradskim ulicama jer ih svaka zaljubljenica u modu želi imati u svom ormaru.

Ovakva situacija dogodila se i s haljinom iz Zarine jesenske kolekcije koja će bez imalo sumnje naći svoj put do mnogih garderoba.

Mekana haljina s kamenčićima - 8 Mekana haljina ima rese na donjem rubu s apliciranim kamenčićima. (Foto: Zara)

Mekana mini haljina u sivoj boji prodaje se za 229,90 kuna. Haljina ima duge rukave i visoki ovratnik te mali prorez na prednjem dijelu, a detalj koji ju čini posebnom su rese na donjem rubu s apliciranim kamenčićima.

Mekana haljina s kamenčićima - 4 Haljina ima rese s apliciranim kamenčićima (Foto: Zara)

Haljina dolazi u tri veličine, S, M i L, a razlog zbog kojeg se sviđa mnogim ženama je njezina svestranost.

Treba nam barem jedna: 10 najpopularnijih jesenskih haljina Pletene haljine hit su svake jeseni s.Oliver haljina, 499 kn Reserved haljina, 359,90 kn +7 H&M haljina, 376 kn

U kombinaciji s cipelama na petu može biti odličan odabir za izlaske, a modeli poput ovoga odlično se slažu s omiljenim tajicama pa čak i s trapericama tako da ova haljina može biti savršen izbor za dnevne varijante.

Mekana haljina s kamenčićima - 1 Haljine poput ove izgledaju odlično u kombinaciji s tajicama (Foto: Zara)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju