Visoku ocjenu 8,3 od mogućih 10 dobila je "čudotvorna" hidratacijska krema kanadskog brenda The Ordinary s kojom su žene redom oduševljene. Ma zapravo nije riječ ni o kakvu čudu, nego pomno i stručno razvijenoj formuli koja savršeno nadopunjuje prirodnu hidrataciju kože.


Napokon hidratacijska formula od koje moja kože ne 'poludi'.

Ova je hidratantna krema moj apsolutni favorit. Koža mi je vrlo suha, izuzetno osjetljiva i zimi sklona ekcemima; ljeti mi je koža masna. Ova hidratacijska formula pomaže mi tijekom cijele godine. I mala količina kreme vrlo je učinkovita i bila sam ugodno iznenađena da mi jedna tuba traje oko dva mjeseca. Nanosim je ujutro i navečer. Odlična je podloga za make-up i koža mi je hidratizirana čitav dan. Što je najbolje od svega, krema ne iritira moju vrlo osjetljivu kožu. Jako sam sretna što sam pronašla ovaj proizvod!

Visoku ocjenu 8,3 od mogućih 10 dobila je 'čudotvorna' hidratacijska krema brenda The Ordinary s kojom su žene redom oduševljene



Ovo je vrlo učinkovita hidratacijska formula. Koristim je nekoliko godina i sada je jedina koju koristim, uključujući i za ruke i tijelo. Živim u suhoj i vjetrovitoj klimi. Moje su jedine zamjerke što je ponekad nema u zalihi duže vrijeme i to što nije dostupna u većim pakiranjima, na primjer od 250 ml. Vjerojatno sam kupila već deset bočica ovog proizvoda i nastavit ću ga kupovati sve dok ne bude rasprodan.

Znanstvenica sam i sviđaju mi se informacije o kremi i objašnjenje tehničkih stvari. Vrlo sam radoznala u vezi s isprobavanjem ovih proizvoda jer želim proizvode za kožu koji djeluju, a ne da samo daju prazna obećanja.


Ovo je tek djelić komentara zadovoljnih žena koje koriste hidratacijsku kremu Natural Moisturizing Factors + HA kanadskog brenda The Ordinary, koja se može kupiti u njihovoj web-trgovini po cijeni od 7,70 eura (57,75 kuna).

Hidratantna krema \'Natural Moisturizing Factors + HA\' kanadskog brena The Ordinary Hidratantna krema 'Natural Moisturizing Factors + HA' kanadskog brena The Ordinary Foto: theordinary.com

Kako objašnjavaju na stranici brenda, riječ je o formuli koja nudi nemasnu hidrataciju koja djeluje poput direktne lokalne nadopune oslabljenih prirodnih hidratacijskih faktora. Krema pruža trenutnu hidrataciju te trajne rezultate uz kontinuirano korištenje.

Prirodni hidratacijski faktori su elementi koji štite i obilno hidratiziraju vanjske slojeve kože. Sačinjeni su od raznih aminokiselina, masnih kiselina, ureje, ceramida, fosfolipida, glicerina, saharida, natrij piroglutaminske kiseline, hijaluronske kiseline i mnogih drugih spojeva koji su prirodno prisutni u koži.

Formulacija proizvoda Natural Moisturizing Factors + HA se s vremena na vrijeme mijenja, odnosno poboljšava kao rezultat praćenja inovacija. Sastojci tako mogu varirati od pakiranja do pakiranja ovisno o vremenu i regiji kupnje, pišu na stranici brenda The Ordinary. Krema se nanosi nakon seruma u količinama koliko vam treba za učinkovitu hidrataciju površine kože.

Proizvodi brenda The Ordinary za njegu kože i kose su veganski i netestirani za životinjama te bez dodataka alkohola, ulja, silikona, glutena i orašastih plodova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju