I ove jeseni nastavlja se trend nošenja prsluka od odijela – i u svijetu i na hrvatskim ulicama.

Galerija Prsluk od odijela Prsluk od odijela hit je ove jeseni i na hrvatskim ulicama s.Oliver, prsluk od odijela, 22,99 eura +8 Reserved, prsluk od odijela, 19,99 eura

Prsluci od odijela popularan su odabir brojnih dama, a ponajviše strukirani modeli koji razotkrivaju žensku siluetu. Taj komad postao je svojevrsna zamjena za majicu ili bluzu bez rukava koja se može nositi na golu kožu, ali i preko nekog drugog odjevnog komada.

Popularni su prsluci od odijela u svim mogućim bojama – od klasičnih bijelih, bež i crnih modela, do onih nešto upečatljivijih boja. Odabrati možete modele one koji dopiru do struka, ali i nešto odvažnije komade koji su rezani ravno ispod grudi.

Guess, prsluk od odijela, 180 eura Guess, prsluk od odijela, 180 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Prsluci od odijela sjajno se mogu kombinirati za različite prilike – za odlazak na faks i posao, na kavicu s prijateljicama i večernji izlazak. Izgledat će lijepo uz obične traperice, uz hlače na crtu ili kakvu efektnu suknju.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na poznate webshopove te smo odabrali 10 modela prsluka od odijela koji se mogu pronaći po cijeni već od šest do 180 eura. Naš izbor pronađite u fotogaleriji na početku ovoga teksta.

Reserved, prsluk od odijela, 19,99 eura Reserved, prsluk od odijela, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

12 modela hlača u kojima uvijek izgledamo elegantno Hlače na crtu sjajno mogu izgledati u raznim prilikama C&A hlače na crtu, 29,99 eura Guess hlače na crtu, 95 eura +9 H&M hlače na crtu, 119 eura

Novi modeli: 35 crnih cipela iz jesenskih kolekcija za prijelazno razdoblje Stradivarius, 22,99 EUR C&A, 25,99 EUR Boohoo, 26,19 EUR +32 Bershka, 29,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju