Neke stvari dolaze samo jednom godišnje, a jedna od njih je i hit ponuda Figurella programa mršavljenja. Napokon se uvucite u stare traperice, pogledajte video i zgrabite ovu ekskluzivnu priliku, u kojoj je čak više od 80 posto jeftinija, na stranici Crnojaje.hr

Ponuda vrijedi u Zagrebu, Rijeci i Zadru gdje su prijašnjih godina tisuće žena dobile bitku s kilogramima baš Figurellinim PUSH UP programom trajne vitkosti koji uključuje 48 tretmana:

- 20 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu

- 20 suhih ozonskih kupki

- 5 Beauty tretmana za tijelo (sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci)

- 3 tretmana pomlađivanja lica,

- Paket uključuje i 50 % popusta na test intolerancije, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani. Ovom jedinstvenom ponudom cijena tretmana spušta se za više od 80 posto.

Prije svega Figurella okuplja žene u vedrom ambijentu koje su tamo došle s istim ciljem - riješiti se suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i poboljšati zdravlje. Ova u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljena je i usavršena proučavanjem ženskog tijela te se individualnom analizom prilagođava svakoj ženi. No, zašto je Figurella toliko posebna i različita od svih programa mršavljenja na tržištu:

1. Besplatna analiza figure

Ocijenjuje se trenutno stanje tkiva i mišića, određuju se centimetri i kilogrami koje želite izgubiti uz pisanu garaniciju na rezultat.

2. Ciljana fizička aktivnost u posebno patentiranom ležaju

Jedna od posebnosti ovog programa je svakako vježba unutar ležaja Figurella gdje se stvara i održava stalna temperatura od 36,8 stupnjeva Celzijusa, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Uz nadzor osobne asistentice omogućen je dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage na kritičnim dijelovima tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk).

3. Terapija aktivnim kisikom (ili ozonom)

Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju masne naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga čime koža postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće.

4. Pravilna i uravnotežena prehrana uz test intolerancije na hranu

Figurella Vam ne propisuje dijetu, već Vas uči kako se pravilno hraniti. Uz test intolerancije na hranu uz pomoć kojeg ćete upoznati svoje tijelo, a Figurellini nutricionisti će Vam izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati će se sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje.

Stoga, želite li opet stati u traperice u koje ste mislili da se nikada više nećete moći uvući, iskoristite ovu odličnu ponudu na stranici Crnojaje.hr 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju