Revolucija u bočici najbolji je opis ovog fascinantnog napitka. Poprilično je teško u nekoliko rečeni-ca opisati sve blagodati Kolagen Boosta, pa je najbolje ispričati cijelu priču.

Kolagen Boost jedinstveni je tekući dodatak prehrani koji u samo jednoj dozi dnevno pomaže u bor-bi protiv starenja, jača vašu kožu, kosu, nokte i zglobove te vam pomaže da ‘’boostate’’ svoju ljepo-tu iznutra. Ljepota nije jedini adut ovog snažnog proizvoda, zbog velike doze kolagena štiti našu ko-žu i pomaže joj u borbi sa svakodnevnim oštećenjima.

Što je zapravo kolagen?

Kolagen je izraz kojeg sve češće čujemo. Otkrijte tajnu djelovanja ovog moćnog sastojka koji je zaslužan za elastičnu kožu, dugu kosu i čvrste nokte.

U vrijeme pandemije počeli smo sve više tragati za proizvodima koji će ojačati naše tijelo iznutra. Suplementi i zdrav način života postali su odabir mnogih. U travnju 2021.godine na tržište se lansira Kolagen Boost, prvi proizvod branda Forever Young.

PR PR (Foto: PR)

Zašto je Kolagen Boost vaš najbolji izbor nakon ljeta?

Ljeto je puno više od godišnjeg doba u Hrvatskoj, ono predstavlja razdoblje opuštanja i uživanja, pogotovo ako smo u prilici provesti ga, barem djelomično, na moru. Boravak na suncu i moru ima brojne benefite za naše psihičko i fizičko zdravlje, ali krije i zamke. Koliko puta ste nakon godišnjeg odmora uočili da vam je koža dehidrirana, kosa suha, a nokti lomljivi? Posezanje za brojnim seru-mima i kremama samo je do priče o oporavku nakon izloženosti suncu i morskoj soli. Vjerujemo u blagodati sunca i mora i ne želimo nakon ljeta nekoliko mjeseci provesti u borbi za povratkom sjaj-ne, bujne kose, njegovane kože i čvrstih noktiju. Tu na scenu stupa kolagen.

Kolagen Boost tekući je dodatak prehrani prvenstveno namijenjen ženama, a bazira se na proteinu koji se prirodno nalazi u našem tijelu, kolagenu. Ističe se svojim okusom koji uz jedinstvenu formulu iz mjeseca u mjesec privlači sve više korisnica. Recenzije zadovoljnih kupaca pristižu svakodnev-no, a zahvaljujući njihovim preporukama sve više žena bira upravo Kolagen Boost.

Za razliku od ostalih proizvoda koji sadrže kolagen ili su namijenjeni za poticanje njegove sinteze u našem organizmu, Kolagen Boost ima snažnu i kompleksnu formulu koju su posebno formulirali hrvatski stručnjaci, nutricionisti i farmaceuti.

Svaka doza garantira maksimalnu učinkovitost, a glavni sastojak je zvijezda među vrstama kolage-na. Hidrolizirani riblji kolagen tipa 1 (čak 10 000 mg u jednoj dozi) podupiru vitamin C, hijaluronska kiselina, B kompleks vitamina, cink i mineral ljepote MSM.

Kvaliteta bez žrtvovanja okusa

Okus slatke naranče još je nešto čime se ovaj proizvod ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj pot-puno siguran dodatak prehrani može se konzumirati u dozama od 50 ili 25 ml dnevno. Možete ga koristiti samostalno ili kao dodatak omiljenim sokovima i napitcima.

Redovitom konzumacijom Kolagen Boosta potičete općenito zdravlje kože iznutra, dok pozitivno utječete na gipkost, elastičnost i hidrataciju kože čime se sprječava nastanak dubokih bora. Osim toga jačaju se kosa i nokti čime se ubrzava njihov rast, a MSM je zaslužan za povećanu gibljivost zglobova.

Proizvod je u potpunosti razvijen i proizveden u Hrvatskoj i svojom jedinstvenom formulom definiti-vno ruši standarde u industriji. Dostupan je za narudžbu putem web trgovine Kolagen Boost te u svim vodećim ljekarnama, drogerijama i trgovinama zdrave hrane.

Tvrtka koji podupire zdravlje žena uz pomoć hit proizvoda koji dokazano ima pozitivne učinke na kvalitetu kože, kose, noktiju i zglobova na prvi pogled zvuči kao trik. Ipak, radi se o znanstveno do-kazanim učincima, pogotovo kada znamo da se nakon dvadesete godine gubi minimalno 1% kola-gena godišnje. Kolagen je najpoznatiji po svom anti-age učinku, a zbog svoje uloge u jačanju kože, ima pozitivne učinke i na borbu protiv štetnih sunčevih zračenja.

PR PR (Foto: PR)

 

Ovo je tek početak

Kolagen Boost inovativan je, visokoučinkovit tekući dodatak prehrani, a iz Forever Younga poručuju kako uskoro možemo očekivati do sada neviđen proizvod na hrvatskom tržištu.

Trenutno tim nutricionista i farmaceuta radi na novom proizvodu koji će također imati originalnu i
jedinstvenu formulu. Razvoj novog proizvoda je jako zahtjevan jer radimo na proizvodu koji još ne
postoji na tržištu, potrebno je kompleksne sastojke spojiti u savršeni blend koji se odlikuje
snažnom i učinkovitom formulom, ne koriste se šećeri, radi se na što prirodnijoj formuli uz što bolji
okus – nešto što konzumirate svaki dan želite da, osim da bude djelotvorno, bude i ukusno. Sigurni smo da će naš novi proizvod biti još veći hit od Kolagen Boosta - tvrdi razvojni tim Forever Younga

Kako bi ste ostali u toku s novostima koje donosi brand, pratite ih na društvenim mrežama Facebook i Instagram, i ne zaboravite uzeti svoju dozu ljepote.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju