Cvjetni uzorak nenadmašan je hit svakog proljeća. Ne čudi stoga što će haljine ukrašene cvijećem vladati modnim kombinacijama i u nadolazećoj sezoni.

Galerija Haljina Milumia s Amazona - 7 Haljina Milumia s Amazona - 4 Haljina Milumia s Amazona - 2 +4 Na Amazonu se može izabrati između tridesetak različitih verzija ovog modela
Na internetskoj stranici Amazon u posljednje vrijeme iznimno su postale popularne maksi haljine s V-izrezom i kratkim rukavima brenda Milumia. Riječ je o modelima na kopčanje A-kroja koje pristaju svim figurama, a prodaju se u veličinama od XS do XXL.

Dostupno je tridesetak verzija ove haljine, ali i nekoliko jednobojnih modela koje se prodaju po cijeni od oko 35 američkih dolara, odnosno otprilike 229 kuna.

Haljina Milumia ima više od 3600 recenzija na Amazonu te je dobila izvrsne ocjene korisnica na toj internetskoj stranici. Haljina Milumia s Amazona - 1 Na Amazonu se može izabrati između tridesetak različitih verzija ovog modela (Foto: amazon.com)

Haljina je prekrasna, odlično pada niz tijelo te izgleda skuplje uživo nego na fotografijama, samo su neki od razdraganih komentara. Dearcase midi haljina s Amazona - 5 Za 109 kuna: Najprodavanija haljina na internetu koja vizualno produžuje noge
S obzirom na to da su napravljene od lepršave umjetne svile, neke su korisnice priznale da će haljinu odjenuti za vjenčanje svojih prijatelja i poznanika.

Za posao i šetnju: 10 proljetnih cipela s "bezbolnom" potpeticom Proljetne cipele Zara, 199,90 kn Reserved, 34,99 funti (302,18 kn) +7 Bershka, 229,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju