Na najvećoj internetskoj trgovini Amazon žene su “poludjele” za haljinom brenda Dearcase. Točnije, riječ je o asimetričnom midi modelu do koljena i s dugim rukavima koji vizualno produžuje noge i figuru čini vretenastijom.

Galerija Dearcase midi haljina s Amazona - 5 Dearcase midi haljina s Amazona - 2 Dearcase midi haljina s Amazona - 1 +2 Dearcase midi haljina s Amazona - 6
Najprodavanija haljina na Amazonu napravljena je od umjetne svile i rastezljive likre koja se lako odjeva i skida, a dostupna je u modelima od veličine S do XL. Na raspolaganju je i dvadesetak različitih boja – možete odabrati sve od svijetlo plave, preko tamnozelene do ljubičaste, sive i crne. Dearcase midi haljina s Amazona - 2 Haljina se odlično sparuje s čizmama visokih sara (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Povrh svega riječ je o fleksibilnom modelu koji se lako kombinira za dnevne i večernje prigode. Ovisno o odabiru modnih dodataka, ovu Dearcase haljinu možete nositi na posao, na kavu s prijateljicama ili u noćni provod.

Dakako, treba napomenuti i da se prodaje po vrlo povoljnoj cijeni od 17 američkih dolara, ili 109 hrvatskih kuna. Dearcase midi haljina s Amazona - 3 Ovo je trenutno najprodavanija haljina na internetu (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju