S obzirom na to koliko se koristi, stol u dnevnoj sobi trebao bi biti jedan od najfunkcionalnijih komada namještaja u domu.

Galerija Mali stolići u dnevnoj sobi - 3 Mali stolići u dnevnoj sobi - 1 Mali stolići u dnevnoj sobi - 4 +3 Mali stolići u dnevnoj sobi - 5
Klasične velike pravokutne modele u posljednje vrijeme zamijenili su setovi manjih okruglih stolića koji su se pokazali kao pravi hit u uređenju doma te poprilično praktičan odabir, pogotovo ako imate dnevnu sobu punu namještaja oštrih linija koju malo želite "omekšati".

Setovi su odličan odabir i zato što se lako prilagođavaju svakom prostoru, posebno ih vole osobe s manjom djecom jer ne moraju brinuti o potencijalno opasnim oštrim rubovima. Ako imate više gostiju, stoliće iz seta jednostavno možete rasporediti ispred kauča i tako svima osigurati prostor za odlaganje pića.
Mali stolići u dnevnoj sobi - 4 Mali stolići u dnevnoj sobi - 4 (Foto: Living4Media)
Za manje sobe idealni su setovi s dva stolića, a u veće sobe koje su dio otvorenog prostora slobodno možete staviti i set s tri stolića. Važno je samo da vodite računa o njihovoj veličini i visini u odnosu na kauč jer oni ne smiju biti ni preveliki ni premaleni tj. ni previše visoki ili previše niski.

U galeriji pogledajte sedam setova koje smo pronašli za vas u ponudi trgovina s namještajem.
Setovi stolića za dnevnu sobu IKEA, 499 kn Jysk, 499 kn Lesnina, 999 kn +3 Vivre.hr, 355 kn
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju