Vjerojatno nema roditelja posebno mame koja se nije, bar u jednom trenutku, osjetila kritiziranom zbog načina odgoja koji prakticira i načina na koji tretira svoju djecu. Koliko god se trudili univerzalnih pravila odgoja nema i uvijek će postojati 'strane', različita poimanja koja za sobom vuku propitivanje, kritiku pa čak i osudu okoline

I dok se neistomišljenici  'sukobljavaju' uvjeravajući sebe i druge da je baš njihov način ispravan web stranica similac.com  pozabavio se ovom osjetljivom temom i na duhovit način pokazao što je u cijelom fenomenu odgoja djece najvažnije. Video klip je postao hit na youtubeu, a pogledalo ga je više od 5 milijuna ljudi.

Na stranici na kojoj se mame ne osuđuju nego ohrabruju i na kojoj su sestre po majčinstvu uz video stoji i jasna poruka:

'Vjerujemo kako je došlo vrijeme u kojem treba prigrliti majke koje odlučuju prigrliti majčinstvo. Vrijeme je da odbacimo sve osude, predrasude i 'suptilne' sugestije. Ne postoje dvije iste osobe no u ovom smo svi zajedno. Ipak postoji samo jedno pravilo. Uvažavajte druge kao što uvažavate svoju djecu. I baš poput sestara koje čuvaju leđa jedna drugoj, ovdje smo da vam damo podršku, samopouzdanje i to bez osuđivanja. Tako i treba biti', stoji na stranicama similac.com

Video koji su pripremili ogledalo je današnjeg društva, ali s rješenjem i jasnom porukom. Jedinom lekcijom koju moraju naučiti svi roditelji - uvažavanjem tuđeg mišljenja. Pogledajte video klip koji dira u srce i otvara oči.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju